Max Caulfield

Üstün
Makaleler
15
Yer
Arcadia Bay
Merhaba arkadaşlar. 6 Kasım 2024'ten beri Lamzu Maya X fare kullanıyorum. Ben şahsen oyundan çok tarayıcıda fareyi çok aktif kullanıyorum. Bu nedenle farenin solundaki geri ve ileri tuşlarını kullanmaya alıştım. Hemen hemen her farede de olan bir şey, biliyorsunuz.

Son birkaç gündür geri tuşu ara ara çift basmaya (veya 3 kere basmaya) başladı. Farenin diğer hiçbir tuşunda ve ek olarak kaydırma tekerleğinde hiçbir sorun yok. Sadece bu geri tuşu ara ara 2-3 kere basıyor.

Bu sorun neden olabilir ve ne yapabilirim? Fareyi alalı 1 yıl olmadı, sizce garantiye götürmeli miyim?

@Toby Fox

[email protected] adresine sipariş numarası da içeren detaylı mail atarsanız yardımcı olurlar.
Zaten süreçleri hallettim, şimdi kargoya vereceğim.

Edit: Kargoya verdim bile. :)

Güncelleme: Teknik servisten rapor geldi, raporda ürünün tamirinin yapıldığı belirtilmiş. Yalnız değişimde sorun kullanıcı hatası mı yoksa ürün hatası mı olduğunu, yani ücret istenip istenmeyeceğini pek anlayamadım, bu nedenle raporun şu kısmını atıyorum:

Screenshot_20250806_181107_Drive(1).webp

Sizce ücret istenir mi? Raporda herhangi bir şekilde "Kullanıcı hatası" veya "Ücret" gibi bir ibare geçmiyor.

Son düzenleme: