Benim bildiğim bir Deathadder V3 var, ama o zaten direkt kablolu. Kablosuz özelliği yok.
Detaylar
Kim cevapladı?Fantech Helios II Pro S var bende, kabloyu bağladığım anda 8000 Hertz seçeneği çıkıyor. Normalde mouse 8K destekliyor zaten ama 4K dongle olduğu için kablosuzda 4K.
Yazılımı böyle yani. Yarın akşam istiyorsanız video atayım buraya.
Bildiğim bir mouse değildi hocam. Pulsar modellerine benziyor biraz memnunmusunuz?Fantech Helios II Pro S var bende, kabloyu bağladığım anda 8000 Hertz seçeneği çıkıyor. Normalde mouse 8K destekliyor zaten ama 4K dongle olduğu için kablosuzda 4K.
Yazılımı böyle yani. Yarın akşam istiyorsanız video atayım buraya.
Max Caulfield 52
Üstün
Çok teşekkür ederim. 2000 Hz'e aldım ve bahsettiğiniz ayarı yaptım. Bu farede High Power modu Competitive olarak geçiyormuş. Competitive modunu açarken daha fazla güç çekeceği konusunda uyarıyor. Yani daha iyi performans veriyor.Evet, High Performance modunu her daim açık tutun.
Yok hocam, 2000'de kullanın en iyi stabilite için.
Memnunum, hatta şöyle göstereyim;Bildiğim bir mouse değildi hocam. Pulsar modellerine benziyor biraz memnunmusunuz?
Kabloyu takınca 8000 Hz seçeneği çıkıyor.
Dongle 4K olduğu için, Dongle’ı çıkartınca 4K’ya düşüyor.
Bu arada hocam incelemesini daha önce yapmıştım;Bildiğim bir mouse değildi hocam. Pulsar modellerine benziyor biraz memnunmusunuz?
Konu 'Fantech Helios II Pro S'
İnceleme: Fantech Helios II Pro S
Bu konuyla benim konumun ürün ve bazı eklemeler harici tıpa tıp aynı olması biraz şaşırtıcı bu arada
Konu sahibi galiba birkaç şeyi benden kopyalayıp eklemeler yapmış
Max Caulfield 52
Üstün
Aynen öyle, sizin konunuzu baz aldım konu biçimlendirmesi konusunda. Sizin konunuz hoşuma gitti, ben de kendi konumu da bu tarzı baz alıp hazırlamak istedim. Üzerine de bazı eklemeler yaptım elbette.Memnunum, hatta şöyle göstereyim;
Eki Görüntüle 96804
Eki Görüntüle 96805
Bu arada hocam incelemesini daha önce yapmıştım;
Bu konuyla benim konumun ürün ve bazı eklemeler harici tıpa tıp aynı olması biraz şaşırtıcı bu arada
Konu sahibi galiba birkaç şeyi benden kopyalayıp eklemeler yapmış![]()
Konuyu şimdi inceledim hocam, mouse hoş görünüyor. Konuda LOD sorunundan bahsetmişsin, çözebildin mi?Memnunum, hatta şöyle göstereyim;
Eki Görüntüle 96804
Eki Görüntüle 96805
Bu arada hocam incelemesini daha önce yapmıştım;
Konu sahibi galiba birkaç şeyi benden kopyalayıp eklemeler yapmış![]()
Evet düzeldi, konu altına yazacaktım ama düzenleme süresi doldu ve halihazırda 2 tane rapor attım, moderatörler birazcık kızdı diyebilirim.Konuyu şimdi inceledim hocam, mouse hoş görünüyor. Konuda LOD sorunundan bahsetmişsin, çözebildin mi?
O problem tamamen masamdan bir nevi de Mousepad’den kaynaklıymış, mousepad Blade Y (Sert ve Zımpara gibi) olduğu için benim masamda bazı yerler yukarıda kalıyor. Ceviz ağacı masam, çıkıntılı girintili.
Masayı ters yöne doğru çevirdim öyle düzeldi ama dümdüz bir masaya geçmem gerekiyor.
Max Caulfield 52
Üstün
Konuya pil ömrünü aktarmak için yazıyorum.
Fare 6 Kasım'da elime ulaştı ve ilk olarak 1000 Hz ve High Performance Mode ayarında kullandım. İlk kullanmaya başladığımda farenin şarjı %100 idi. 7 Kasım akşamında fareyi 2000 Hz ve Competitive Mode ayarına aldım ve o sırada da şarjı %91 idi. Ondan beri tam 2 gün fareyi aktif kullandım ve yaklaşık 40 dakika önce (saat 9:55 gibi) fareyi şarja takmadan önce şarjı %29 idi. Yani 2000 Hz ve Competitive Mode ayarında farenin şarjı beni 3 gün götürebiliyor. Hatta zorlarsam 4 günü bile çıkarır diye düşünüyorum. 6 Kasım'da fareyi 7 saat, 7 Kasım'da ise 6 saat kullandım. 8 Kasım ve 9 Kasım'da ise 10 saati geçmiştir. Yaklaşık 35-40 saatlik kullanım ile %71 pil tüketimi oldu. Kalan şarj ile de muhtemelen 10-15 saat daha kullanım süresi verir diye düşünüyorum. Yani farenin pil ömrü epey iyi.
Ancak uzun kullanımda konuya tekrar yazıp deneyimlerimi aktaracağım.
Ek olarak fare 40 dakikada %29'dan %91'e çıktı. Yani şarj olma süresi de epey hızlı. 3-4 günde bir fareyi 1 saat şarja takıp şarja takılı olarak oyuna devam ettikten sonra tekrar pilden 3-4 gün daha gidilebilir.
14 Kasım 2024 güncellemesi: Cumartesi günü şarjı fulledim. Pazar günü okula gitmediğim için fareyi çok aktif kullandım. Sonrasındaki 4 gün ise akşam vakti kullandım sadece. Pazartesi günü farenin şarjı %39'a düşmüştü. Fakat sonrasında Salı günü akşamında %33, Çarşamba günü %25 ve bugün de %14 şarja düştü. Yani fareyi bir kere fulleyince 5 gün boyunca götürüyor. Sonra 1 saat civarı bilgisayara takıp şarj ediyorum, sonra bir 4-5 gün daha gidiyor. Bu da gerçekten oldukça hoşuma gitti. Sadece Cumartesi - Pazartesi arasında neden %61'lik bir tüketim olduğunu pek anlamadım. Ancak Pazar günü çok ağır oyun oynadım ve bilgisayarı aktif kullandım, onunla ilgisi olabilir.
Fare 6 Kasım'da elime ulaştı ve ilk olarak 1000 Hz ve High Performance Mode ayarında kullandım. İlk kullanmaya başladığımda farenin şarjı %100 idi. 7 Kasım akşamında fareyi 2000 Hz ve Competitive Mode ayarına aldım ve o sırada da şarjı %91 idi. Ondan beri tam 2 gün fareyi aktif kullandım ve yaklaşık 40 dakika önce (saat 9:55 gibi) fareyi şarja takmadan önce şarjı %29 idi. Yani 2000 Hz ve Competitive Mode ayarında farenin şarjı beni 3 gün götürebiliyor. Hatta zorlarsam 4 günü bile çıkarır diye düşünüyorum. 6 Kasım'da fareyi 7 saat, 7 Kasım'da ise 6 saat kullandım. 8 Kasım ve 9 Kasım'da ise 10 saati geçmiştir. Yaklaşık 35-40 saatlik kullanım ile %71 pil tüketimi oldu. Kalan şarj ile de muhtemelen 10-15 saat daha kullanım süresi verir diye düşünüyorum. Yani farenin pil ömrü epey iyi.
Ancak uzun kullanımda konuya tekrar yazıp deneyimlerimi aktaracağım.
Ek olarak fare 40 dakikada %29'dan %91'e çıktı. Yani şarj olma süresi de epey hızlı. 3-4 günde bir fareyi 1 saat şarja takıp şarja takılı olarak oyuna devam ettikten sonra tekrar pilden 3-4 gün daha gidilebilir.
14 Kasım 2024 güncellemesi: Cumartesi günü şarjı fulledim. Pazar günü okula gitmediğim için fareyi çok aktif kullandım. Sonrasındaki 4 gün ise akşam vakti kullandım sadece. Pazartesi günü farenin şarjı %39'a düşmüştü. Fakat sonrasında Salı günü akşamında %33, Çarşamba günü %25 ve bugün de %14 şarja düştü. Yani fareyi bir kere fulleyince 5 gün boyunca götürüyor. Sonra 1 saat civarı bilgisayara takıp şarj ediyorum, sonra bir 4-5 gün daha gidiyor. Bu da gerçekten oldukça hoşuma gitti. Sadece Cumartesi - Pazartesi arasında neden %61'lik bir tüketim olduğunu pek anlamadım. Ancak Pazar günü çok ağır oyun oynadım ve bilgisayarı aktif kullandım, onunla ilgisi olabilir.
Son düzenleme:
Yeni konular
-
-
The Last of Us Part II multiplayer erken erşime açıldı
- christopher moltisanti
-
-
-
-
-
-