shiedae3

Başarılı
3 4 sene sonra Mitsubishi Lancer EVO X almayı hayal ediyorum.
Siz araç hakkında ne düşünüyorsunuz alınır mı? Kaç km ise alınır veya üzer mi?
Böyle bir aracı aldığıma pişman olma ihtimalim var mı?
Siz tercih eder misiniz? Yorumlarınızı bekliyorun.

3 4 sene sonra Mitsubishi Lancer EVO X almayı hayal ediyorum.
Siz araç hakkında ne düşünüyorsunuz alınır mı? Kaç km ise alınır veya üzer mi?
Böyle bir aracı aldığıma pişman olma ihtimalim var mı?
Siz tercih eder misiniz? Yorumlarınızı bekliyorun.
Zamanında ben de istiyordum şu an sahibinden yorumlarıma göre benzini su gibi içiyor şanzımanı da biraz problemli ve gitmeyen model satarken zorlanabilirsin aksi türlü performans olarak mükemmel zaten ama ben almanı çok önermem.

Şanzımanı hakkında bilgim yok ancak satılmasını aylarca beklerim kendi arabam olacak neticede.
Benzin konusu ise aslan bakıyorsan yemini esirgemeyeceksin :)

@Eagles geldi bizim aşk araç.
Evolution serisi zaten kült bir seri, X olan kardeşimiz de çok sağlam bir araç. Ben alırdım ama hocamız bi' baksın gene.

170 180k güzel bakılmışsa kabul edilebilir mi?
Bende alırken yazılımsız temiz kullanan birisinden almak istiyorum.

Ağır hasar kayıtlı olmasın trameri abartı olmazsa kabul edilebilir kaplama vs olan bulursan ruhsata işli mi bir baktır yoksa trafik şubenin vur emri verdiği araç ile gezersin.

@Eagles geldi bizim aşk araç.
Evolution serisi zaten kült bir seri, X olan kardeşimiz de çok sağlam bir araç. Ben alırdım ama hocamız bi' baksın gene.

Çok erkeksi bir araçtır. Hoyrat bir araba ciddi anlamda. Alüminyum bloğa geçilmesine rağmen hâlâ çok iyi seviyede. Döküm blok değil motoru artık. @SF26

Emek ve ilgi isteyen bir arabadır. Alınır mı? Kesinlikle alınır. Ama kesenin ağzını açman lazım temizleri için.

Şanzıman ıslak kavrama onlarda ama yine de iyice kontrol ettirilmeli. Benim tercihim tabii manuel olurdu daha fazla keyif almak için. @shiedae3