budaks
Uzman
Arkadaşlar merhabalar, burada ilk konum olacak: Bilgisayarı başlattıktan ve masaüstü görüntüsü geldikten sonra ardı ardına birkaç kez siyah pencere açılıp kapanıyor. Bunun nedeni nedir? Bilgisayara etkisi nedir? Bunu format atmadan düzeltebilir miyim?
Bilgisayarım bazen boştayken bile bir anda fan açıp tam güç soğutmaya giriyor. CPU ve GPU ısılarına baktığımda 85-95 aralığında olduğunu görüyorum. Bu pencere ile alakalı olabilir mi?
Bilgisayarımda Autocad, Revit ve 3DsMax gibi mimari programlar (hepsi lisanslı ürünler) var. Bu nedenle format atmadan çözmek istiyorum.
Ek olarak görünen görüntü benim bilgisayarımdan değil ama bire bir aynı ekran geliyor. Benim bilgisayarımda ardı ardına birkaç kez çok hızlı şekilde gelip gittiği için kendi bilgisayarım üzerinden ekran görüntüsü alamadım.
Virüs taraması yaptım, herhangi bir virüs çıkmadı.
Sistem özellikleri:
Monster Abra A7 v13.1
Intel i5-11400h
Nvidia RTX 3050 4 GB
16 GB Ram
Bilgisayarım bazen boştayken bile bir anda fan açıp tam güç soğutmaya giriyor. CPU ve GPU ısılarına baktığımda 85-95 aralığında olduğunu görüyorum. Bu pencere ile alakalı olabilir mi?
Bilgisayarımda Autocad, Revit ve 3DsMax gibi mimari programlar (hepsi lisanslı ürünler) var. Bu nedenle format atmadan çözmek istiyorum.
Ek olarak görünen görüntü benim bilgisayarımdan değil ama bire bir aynı ekran geliyor. Benim bilgisayarımda ardı ardına birkaç kez çok hızlı şekilde gelip gittiği için kendi bilgisayarım üzerinden ekran görüntüsü alamadım.
Virüs taraması yaptım, herhangi bir virüs çıkmadı.
Sistem özellikleri:
Monster Abra A7 v13.1
Intel i5-11400h
Nvidia RTX 3050 4 GB
16 GB Ram
Son düzenleme: