TinerciYasin
Başarılı
Altına bir tane 4 fanlı soğutucu aldım, cihazın içine toz üfler mi daha çok ?, yoksa çalışmaya devam mı etsin ?.
Altına bir tane 4 fanlı soğutucu aldım, cihazın içine toz üfler mi daha çok ?, yoksa çalışmaya devam mı etsin ?.
Hocam yukarıda belirttiğim gibi 4 fanlı soğutucu aldım toz üfler mi cihazın içine ?, hava atma kanallarından.PTM türevi kullaniliyorsa senede bir macun fan, 2 senede bir putty/termal pad değişimi yapılmalı. Kullanilan donanıma göre süreler uzayabilir.
Her ay yaptırmaya gerek yok öyleyse.
Kalitesiz macun kullanıyor olabilir misin? 5 ay çok kısa değil mi?Bana göre 5 ayda bir bakım yapılmalı. Fakat yaz aylarında her ay olabilir. Yazın hava daha sıcak olduğu için daha çabuk toz dolabilir içine.
6 ay da normalde, her ay gereksiz ve masraflı bence.Kalitesiz macun kullanıyor olabilir misin? 5 ay çok kısa değil mi?
Her ay yapılırsa o cihaz bir şekilde deforme de olur zaten.6 ay da normalde, her ay gereksiz ve masraflı bence.
Hocam yukarıda belirttiğim gibi 4 fanlı soğutucu aldım toz üfler mi cihazın içine? Hava atma kanallarından.
Her ay yaptırmaya gerek yok öyleyse.
Olabilir.