Arkadaşlar bir taraf bu kanalı izleyeceğine ve dediklerine göre iş yapacağına hiç yapma demiş bir tarafta izlenebilir rehber niteliğinde demiş. Şimdi bir taraf haklı desem diğer tarafa ayıp olacak diğer tarafa haklı desem karşı tarafa ayıp olacak. Ne önerirsiniz? Normalde alper emakinin shortslarının neredeyse hepsini izleyip ne yaptığını görmeye ve aklımda tutmaya çalışıyorum laptop modeli fark etmeksizin.
Detaylar
Kim cevapladı?Dediğim gibi, laptopun marka ve modelini yazıp örneğin: "HP Victus 16 (model numarası) disassamble" yazıp böyle aratabilirsin. Genelde resmi kaynaklara bakmaya çalış. Bulamazsan farklı kanallarda da videolar bulursun.Arkadaşlar bir taraf bu kanalı izleyeceğine ve dediklerine göre iş yapacağına hiç yapma demiş bir tarafta izlenebilir rehber niteliğinde demiş. Şimdi bir taraf haklı desem diğer tarafa ayıp olacak diğer tarafa haklı desem karşı tarafa ayıp olacak. Ne önerirsiniz? Normalde alper emakinin shortslarının neredeyse hepsini izleyip ne yaptığını görmeye ve aklımda tutmaya çalışıyorum laptop modeli fark etmeksizin.
Örnek video:
Dediğim gibi, laptopun marka ve modelini yazıp örneğin: "HP Victus 16 (model numarası) disassamble" yazıp böyle aratabilirsin. Genelde resmi kaynaklara bakmaya çalış. Bulamazsan farklı kanallarda da videolar bulursun.
Örnek video:
Bu öneriniz aklımda tutacağım hocam. Ayrıca laptoplarda(markaya göre çok fark oluyorsa Lenovo diyeyim) garanti süresini uzatma ücreti ortalama ne kadar biliyor musunuz?
Onu maalesef bilmiyorum, müşteri hizmetlerini ya da servisi arayıp öğrenebilirsiniz. Ben servisi arayıp bakım yapmak garanti dışı mı diye sorduğumda bana cihaza zarar gelmediği sürece yapabilirsiniz denmişti. Çoğu firmada da bu şekilde, garanti dışı kalmıyor.Bu öneriniz aklımda tutacağım hocam. Ayrıca laptoplarda(markaya göre çok fark oluyorsa Lenovo diyeyim) garanti süresini uzatma ücreti ortalama ne kadar biliyor musunuz?
- Makaleler
- 14
Askerde iken silah bakımı yaparken şunu fark ettim. "Silah bakımı yapmak, laptop bakımı yapmaktan bile kolay!" Ama bazı model cihazlar var, aşırı rahat bakım yapılabiliyor. Mesela HP Victus'un bakımını kolay buluyorum ama NVIDIA 1060 ekran kartına sahip bir Dell Gaming cihazımda işkence çekiyordum.
Kesinlikle, HP Victus'un iç dizaynını çok seviyorum. En azından bilen birisi için neyin nerede olduğu çok belli. Bilmeyen kişinin de rahatlıkla öğrenebileceği şekilde tasarlanmış gibi. Sadece 1 defa arkadaşımla söktükten sonra ikinci sefer kendi başıma sökmüştüm.Askerde iken silah bakımı yaparken şunu fark ettim. "Silah bakımı yapmak, laptop bakımı yapmaktan bile kolay!" Ama bazı model cihazlar var, aşırı rahat bakım yapılabiliyor. Mesela HP Victus'un bakımını kolay buluyorum ama NVIDIA 1060 ekran kartına sahip bir Dell Gaming cihazımda işkence çekiyordum.