Dreamshox Yetkin Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 659 Çözümler 2 Beğeniler 361 12 Nisan 2025 #1 Eski fotoğrafların olduğu bir laptopumuz vardı. Fotoğraflara bakalım diye açalım dedik lakin cihaz çalışıyor ama görüntü gelmiyor. HDMI ile görüntü alabiliyorum ama merak ettim çözümü var mı diye.
Eski fotoğrafların olduğu bir laptopumuz vardı. Fotoğraflara bakalım diye açalım dedik lakin cihaz çalışıyor ama görüntü gelmiyor. HDMI ile görüntü alabiliyorum ama merak ettim çözümü var mı diye.
Quezzy Bilgin Gelişen Oyun Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 5.124 Makaleler 62 Çözümler 104 Beğeniler 5.014 Yer Amerika Birleşik Devletleri 12 Nisan 2025 #2 Çok dikkatli bakınca bir şeyler gözüküyor mu ekranda? Artı 0 Eksi
KS KS Dreamshox Yetkin Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 659 Çözümler 2 Beğeniler 361 12 Nisan 2025 #3 Quezzy dedi: Çok dikkatli bakınca bir şeyler gözüküyor mu ekranda? Genişletmek için tıkla... Hayır. 1 hafta önce falan bir sıkıntısı yoktu. Artı 0 Eksi
Quezzy dedi: Çok dikkatli bakınca bir şeyler gözüküyor mu ekranda? Genişletmek için tıkla... Hayır. 1 hafta önce falan bir sıkıntısı yoktu.
Quezzy Bilgin Gelişen Oyun Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 5.124 Makaleler 62 Çözümler 104 Beğeniler 5.014 Yer Amerika Birleşik Devletleri 12 Nisan 2025 #4 Dreamshox dedi: Hayır. 1 hafta önce falan bir sıkıntısı yoktu. Genişletmek için tıkla... Backlight ölmüş olabilir. Backlight LED'leri yandıysa, görüntü gelmez. Artı 0 Eksi
Dreamshox dedi: Hayır. 1 hafta önce falan bir sıkıntısı yoktu. Genişletmek için tıkla... Backlight ölmüş olabilir. Backlight LED'leri yandıysa, görüntü gelmez.
KS KS Dreamshox Yetkin Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 659 Çözümler 2 Beğeniler 361 12 Nisan 2025 #5 Quezzy dedi: Backlight ölmüş olabilir. Backlight LED'leri yandıysa, görüntü gelmez. Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum. Daha geçen hafta açılmıştı. Ekran kasasına biraz baskı yapınca ışıma izi gözüküyor. Önerdiğiniz bir test varsa yapabilirim hocam. Harici ekrandan görüntü alabiliyorum. Artı 0 Eksi
Quezzy dedi: Backlight ölmüş olabilir. Backlight LED'leri yandıysa, görüntü gelmez. Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum. Daha geçen hafta açılmıştı. Ekran kasasına biraz baskı yapınca ışıma izi gözüküyor. Önerdiğiniz bir test varsa yapabilirim hocam. Harici ekrandan görüntü alabiliyorum.
5 5707 Başarılı Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 3.905 Makaleler 4 Çözümler 9 Beğeniler 1.867 12 Nisan 2025 #6 Bu tarz bi şey başıma geldi ekranın işten kırılmış olma ihtimali yüksek geldi bana. Artı 0 Eksi
KS KS Dreamshox Yetkin Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 659 Çözümler 2 Beğeniler 361 12 Nisan 2025 #7 Yazılımsal olduğunu düşünüyorum hocam ya. Ya da öyle düşünmek istiyorum. 5707 dedi: Bu tarz bir şey başıma geldi ekranın işten kırılmış olma ihtimali yüksek geldi bana. Genişletmek için tıkla... Sorun cihaz direkt ekranı görmüyor. Ekran seçeneklerinde sadece harici görüntü kaynağı var. Son düzenleme: 12 Nisan 2025 Artı 0 Eksi
Yazılımsal olduğunu düşünüyorum hocam ya. Ya da öyle düşünmek istiyorum. 5707 dedi: Bu tarz bir şey başıma geldi ekranın işten kırılmış olma ihtimali yüksek geldi bana. Genişletmek için tıkla... Sorun cihaz direkt ekranı görmüyor. Ekran seçeneklerinde sadece harici görüntü kaynağı var.