Laptop ekranı nasıl temizlenir?

cemkaraca

Yetkin
Merhaba,

Laptop ekranını nasıl temizlerim? Mikrofiber bez ile mi yoksa ıslak mendille mi?

Islak mendil leke bırakıyor. Ben kuru peçeteye kolonya dökerek temizlerim hep ama varsa gözlük mendili + camsil daha mantıklı olabilir.
Camsil yok ama gözlük mendili var. Sadece o mendil ile temizlesem ne olur? Toz değil artık kır kalıntısı var ekranda, 3-4 aydır temizlemedim.

Fazla düşünmene gerek yok nemli bir bez ile silip geç derim, gözlük mendillerinin yapısı iyidir kurularken kullanabilirsin.

Fazla düşünmene gerek yok nemli bir bez ile silip geç derim, gözlük mendillerinin yapısı iyidir kurularken kullanabilirsin.
Mesela Galaxy arkadaşımız neden buna disslike attı? Gerekçe de sunmuyor. Bence nemli bez gayet mantıklı.

Camsil yok ama gözlük mendili var. Sadece o mendil ile temizlesem ne olur? Toz değil artık kır kalıntısı var ekranda, 3-4 aydır temizlemedim.
Kir kalıntısı için kolonya damlatın birazcık öyle silin. Kolonya hem kiri çıkartıyor hem de çabuk uçtuğu için leke kalmıyor.

Mesela Galaxy arkadaşımız neden buna disslike attı? Gerekçe de sunmuyor. Bence nemli bez gayet mantıklı.
Nemli bez de leke bırakır çünkü suyla nemlendirirsen.

Kir kalıntısı için kolonya damlatın birazcık öyle silin. Kolonya hem kiri çıkartıyor hem de çabuk uçtuğu için leke kalmıyor.

Nemli bez de leke bırakır çünkü suyla nemlendirirsen.
Kolonya işe yarar sanırım.

Ardından kurulayabilir, çok kir varsa kolonya kullansın ama rutin temizlik için nemli bez daha iyidir kolonya yıpratır.
Rutin olarak peçete veya mikrofiber bez ile siliyordum ama kır kalıntısı kaldı, çıkmıyor yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…