cemkaraca Yetkin Katılım 26 Temmuz 2024 Mesajlar 2.709 Çözümler 11 Beğeniler 1.484 27 Mart 2025 #1 Merhaba, Laptop ekranını nasıl temizlerim? Mikrofiber bez ile mi yoksa ıslak mendille mi?
Lee Yubin Üstün İlk 1.000! Katılım 18 Aralık 2023 Mesajlar 2.799 Makaleler 12 Çözümler 19 Beğeniler 3.472 Yer Antalya 27 Mart 2025 #2 Islak mendil leke bırakıyor. Ben kuru peçeteye kolonya dökerek temizlerim hep ama varsa gözlük mendili + camsil daha mantıklı olabilir.
Islak mendil leke bırakıyor. Ben kuru peçeteye kolonya dökerek temizlerim hep ama varsa gözlük mendili + camsil daha mantıklı olabilir.
KS KS cemkaraca Yetkin Katılım 26 Temmuz 2024 Mesajlar 2.709 Çözümler 11 Beğeniler 1.484 27 Mart 2025 #3 Lee Yubin dedi: Islak mendil leke bırakıyor. Ben kuru peçeteye kolonya dökerek temizlerim hep ama varsa gözlük mendili + camsil daha mantıklı olabilir. Genişletmek için tıkla... Camsil yok ama gözlük mendili var. Sadece o mendil ile temizlesem ne olur? Toz değil artık kır kalıntısı var ekranda, 3-4 aydır temizlemedim.
Lee Yubin dedi: Islak mendil leke bırakıyor. Ben kuru peçeteye kolonya dökerek temizlerim hep ama varsa gözlük mendili + camsil daha mantıklı olabilir. Genişletmek için tıkla... Camsil yok ama gözlük mendili var. Sadece o mendil ile temizlesem ne olur? Toz değil artık kır kalıntısı var ekranda, 3-4 aydır temizlemedim.
Zipik Uzman Katılım 2 Ocak 2025 Mesajlar 556 Çözümler 1 Beğeniler 361 27 Mart 2025 #4 Fazla düşünmene gerek yok nemli bir bez ile silip geç derim, gözlük mendillerinin yapısı iyidir kurularken kullanabilirsin.
Fazla düşünmene gerek yok nemli bir bez ile silip geç derim, gözlük mendillerinin yapısı iyidir kurularken kullanabilirsin.
KS KS cemkaraca Yetkin Katılım 26 Temmuz 2024 Mesajlar 2.709 Çözümler 11 Beğeniler 1.484 27 Mart 2025 #5 Zipik dedi: Fazla düşünmene gerek yok nemli bir bez ile silip geç derim, gözlük mendillerinin yapısı iyidir kurularken kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Mesela Galaxy arkadaşımız neden buna disslike attı? Gerekçe de sunmuyor. Bence nemli bez gayet mantıklı.
Zipik dedi: Fazla düşünmene gerek yok nemli bir bez ile silip geç derim, gözlük mendillerinin yapısı iyidir kurularken kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Mesela Galaxy arkadaşımız neden buna disslike attı? Gerekçe de sunmuyor. Bence nemli bez gayet mantıklı.
Lee Yubin Üstün İlk 1.000! Katılım 18 Aralık 2023 Mesajlar 2.799 Makaleler 12 Çözümler 19 Beğeniler 3.472 Yer Antalya 27 Mart 2025 #6 cemkaraca dedi: Camsil yok ama gözlük mendili var. Sadece o mendil ile temizlesem ne olur? Toz değil artık kır kalıntısı var ekranda, 3-4 aydır temizlemedim. Genişletmek için tıkla... Kir kalıntısı için kolonya damlatın birazcık öyle silin. Kolonya hem kiri çıkartıyor hem de çabuk uçtuğu için leke kalmıyor. cemkaraca dedi: Mesela Galaxy arkadaşımız neden buna disslike attı? Gerekçe de sunmuyor. Bence nemli bez gayet mantıklı. Genişletmek için tıkla... Nemli bez de leke bırakır çünkü suyla nemlendirirsen.
cemkaraca dedi: Camsil yok ama gözlük mendili var. Sadece o mendil ile temizlesem ne olur? Toz değil artık kır kalıntısı var ekranda, 3-4 aydır temizlemedim. Genişletmek için tıkla... Kir kalıntısı için kolonya damlatın birazcık öyle silin. Kolonya hem kiri çıkartıyor hem de çabuk uçtuğu için leke kalmıyor. cemkaraca dedi: Mesela Galaxy arkadaşımız neden buna disslike attı? Gerekçe de sunmuyor. Bence nemli bez gayet mantıklı. Genişletmek için tıkla... Nemli bez de leke bırakır çünkü suyla nemlendirirsen.
KS KS cemkaraca Yetkin Katılım 26 Temmuz 2024 Mesajlar 2.709 Çözümler 11 Beğeniler 1.484 27 Mart 2025 #7 Lee Yubin dedi: Kir kalıntısı için kolonya damlatın birazcık öyle silin. Kolonya hem kiri çıkartıyor hem de çabuk uçtuğu için leke kalmıyor. Nemli bez de leke bırakır çünkü suyla nemlendirirsen. Genişletmek için tıkla... Kolonya işe yarar sanırım.
Lee Yubin dedi: Kir kalıntısı için kolonya damlatın birazcık öyle silin. Kolonya hem kiri çıkartıyor hem de çabuk uçtuğu için leke kalmıyor. Nemli bez de leke bırakır çünkü suyla nemlendirirsen. Genişletmek için tıkla... Kolonya işe yarar sanırım.
Zipik Uzman Katılım 2 Ocak 2025 Mesajlar 556 Çözümler 1 Beğeniler 361 27 Mart 2025 #8 Lee Yubin dedi: Nemli bez de leke bırakır çünkü suyla nemlendirirsen. Genişletmek için tıkla... Ardından kurulayabilir, çok kir varsa kolonya kullansın ama rutin temizlik için nemli bez daha iyidir kolonya yıpratır.
Lee Yubin dedi: Nemli bez de leke bırakır çünkü suyla nemlendirirsen. Genişletmek için tıkla... Ardından kurulayabilir, çok kir varsa kolonya kullansın ama rutin temizlik için nemli bez daha iyidir kolonya yıpratır.
KS KS cemkaraca Yetkin Katılım 26 Temmuz 2024 Mesajlar 2.709 Çözümler 11 Beğeniler 1.484 27 Mart 2025 #9 Zipik dedi: Ardından kurulayabilir, çok kir varsa kolonya kullansın ama rutin temizlik için nemli bez daha iyidir kolonya yıpratır. Genişletmek için tıkla... Rutin olarak peçete veya mikrofiber bez ile siliyordum ama kır kalıntısı kaldı, çıkmıyor yani.
Zipik dedi: Ardından kurulayabilir, çok kir varsa kolonya kullansın ama rutin temizlik için nemli bez daha iyidir kolonya yıpratır. Genişletmek için tıkla... Rutin olarak peçete veya mikrofiber bez ile siliyordum ama kır kalıntısı kaldı, çıkmıyor yani.
Zipik Uzman Katılım 2 Ocak 2025 Mesajlar 556 Çözümler 1 Beğeniler 361 27 Mart 2025 #10 cemkaraca dedi: Rutin olarak peçete veya mikrofiber bez ile siliyordum ama kır kalıntısı kaldı, çıkmıyor yani. Genişletmek için tıkla... O zaman kolonya sürüp kazıyarak silmen daha iyi olur fakat çok bastırma.
cemkaraca dedi: Rutin olarak peçete veya mikrofiber bez ile siliyordum ama kır kalıntısı kaldı, çıkmıyor yani. Genişletmek için tıkla... O zaman kolonya sürüp kazıyarak silmen daha iyi olur fakat çok bastırma.