Detaylar
Kim cevapladı?Islak mendil leke bırakıyor. Ben kuru peçeteye kolonya dökerek temizlerim hep ama varsa gözlük mendili + camsil daha mantıklı olabilir.
cemkaraca
Yetkin
Camsil yok ama gözlük mendili var. Sadece o mendil ile temizlesem ne olur? Toz değil artık kır kalıntısı var ekranda, 3-4 aydır temizlemedim.Islak mendil leke bırakıyor. Ben kuru peçeteye kolonya dökerek temizlerim hep ama varsa gözlük mendili + camsil daha mantıklı olabilir.
cemkaraca
Yetkin
Mesela Galaxy arkadaşımız neden buna disslike attı? Gerekçe de sunmuyor. Bence nemli bez gayet mantıklı.Fazla düşünmene gerek yok nemli bir bez ile silip geç derim, gözlük mendillerinin yapısı iyidir kurularken kullanabilirsin.
Kir kalıntısı için kolonya damlatın birazcık öyle silin. Kolonya hem kiri çıkartıyor hem de çabuk uçtuğu için leke kalmıyor.Camsil yok ama gözlük mendili var. Sadece o mendil ile temizlesem ne olur? Toz değil artık kır kalıntısı var ekranda, 3-4 aydır temizlemedim.
Nemli bez de leke bırakır çünkü suyla nemlendirirsen.Mesela Galaxy arkadaşımız neden buna disslike attı? Gerekçe de sunmuyor. Bence nemli bez gayet mantıklı.
cemkaraca
Yetkin
Kolonya işe yarar sanırım.Kir kalıntısı için kolonya damlatın birazcık öyle silin. Kolonya hem kiri çıkartıyor hem de çabuk uçtuğu için leke kalmıyor.
Nemli bez de leke bırakır çünkü suyla nemlendirirsen.
Zipik
Uzman
Ardından kurulayabilir, çok kir varsa kolonya kullansın ama rutin temizlik için nemli bez daha iyidir kolonya yıpratır.Nemli bez de leke bırakır çünkü suyla nemlendirirsen.
cemkaraca
Yetkin
Rutin olarak peçete veya mikrofiber bez ile siliyordum ama kır kalıntısı kaldı, çıkmıyor yani.Ardından kurulayabilir, çok kir varsa kolonya kullansın ama rutin temizlik için nemli bez daha iyidir kolonya yıpratır.
Zipik
Uzman
O zaman kolonya sürüp kazıyarak silmen daha iyi olur fakat çok bastırma.Rutin olarak peçete veya mikrofiber bez ile siliyordum ama kır kalıntısı kaldı, çıkmıyor yani.
Yeni konular
-
-
-
-
Çin'de 1.5 milyon takipçisi bulunan köpek kaçırıldı ve yedirildi
- Dagster3532
-
Giyim Casio saatlerde %10 indirime ek 300 TL kupon fırsatı
- Caner Uncu
-
-