XXXTentacion 9

Becerikli
Makaleler
1
Biliyorum, bu sorunun cevabı kişisel ve bireye özgüdür ama ben yine de sizin fikirlerinizi merak ediyorum. Kendi şehrimde Özel Güvenlik ve Koruma bölümü tutuyor, diğer şehirlerde ise Sağlık Kurumları İşletmeciliği, Kontrol ve Otomasyon, Büro Yönetimi, Denizcilik ve Liman İşletmeciliği bölümleri tutuyor. Siz olsanız ne yapardınız? Başka şehre alışabileceğim mi bilmiyorum.

Örgün olarak 2. bölümü okuyan biri olarak söylüyorum: Aile evi.

Ancak yazdığın bölümler arasından hangisi senin kariyerine daha uygun olacaksa onu tercih etmelisin. Sırf aile evine yakın diye de o bölüm yazılmaz. Diğer bölümlerde bi' gelecek göremiyorsan ve sadece orada görebiliyorsan o zaman tercih edersin.

Diğer şehirlerde de yapabilirsin, yapan insanlar doğduklarında öğrenmiyorlar: Hayatın silsilesini yedikten sonra tecrübe ediniyorlar.

Benim görüşümce okunabiliyorsa kesinlikle aile evinde okunmalı (eğer ailenizle aranız iyiyse tabi). Çünkü eğer yurtta kalırsanız yemekler çok kötü oluyor, bir sürü insanla odanızı paylaşmanız gerekiyor ve parayı daha çok harcıyorsunuz.

Örgün olarak 2. bölümü okuyan biri olarak söylüyorum: Aile evi.

Ancak yazdığın bölümler arasından hangisi senin kariyerine daha uygun olacaksa onu tercih etmelisin. Sırf aile evine yakın diye de o bölüm yazılmaz. Diğer bölümlerde bi' gelecek göremiyorsan ve sadece orada görebiliyorsan o zaman tercih edersin.

Diğer şehirlerde de yapabilirsin, yapan insanlar doğduklarında öğrenmiyorlar: Hayatın silsilesini yedikten sonra tecrübe ediniyorlar.

Benim görüşümce okunabiliyorsa kesinlikle aile evinde okunmalı (eğer ailenizle aranız iyiyse tabii). Çünkü eğer yurtta kalırsanız yemekler çok kötü oluyor, bir sürü insanla odanızı paylaşmanız gerekiyor ve parayı daha çok harcıyorsunuz.

Ailemle aram iyi, hocam da özel güvenlik bölümüne 2 yıl verilir mi bilmiyorum açıkçası. Sıralamam 681 bin, bu yazdığım bölümlerden hangisi bir tık daha iyi?

Bana kalırsa aile evinden uzakta okumak daha iyi. Çok daha rahat oluyorsunuz. Sırf yemekleri kötü diye yaptığınız her şeye karışacak aile üyeleri ile aynı evde kalınmaz. Aileniz baskıcı değilse tabii aile evini de düşünebilirsiniz ama istediğiniz zaman istediğinizi yapabilmenin tadı bir başka.

Biliyorum, bu sorunun cevabı kişisel ve bireye özgüdür ama ben yine de sizin fikirlerinizi merak ediyorum. Kendi şehrimde Özel Güvenlik ve Koruma bölümü tutuyor, diğer şehirlerde ise Sağlık Kurumları İşletmeciliği, Kontrol ve Otomasyon, Büro Yönetimi, Denizcilik ve Liman İşletmeciliği bölümleri tutuyor. Siz olsanız ne yapardınız? Başka şehre alışabileceğim mi bilmiyorum.
İstanbul, Ankara İzmir gibi yerlerde yaşıyorsan aile evi kesinlikle.

Bana kalırsa aile evinden uzakta okumak daha iyi. Çok daha rahat oluyorsunuz. Sırf yemekleri kötü diye yaptığınız her şeye karışacak aile üyeleri ile aynı evde kalınmaz. Aileniz baskıcı değilse tabii aile evini de düşünebilirsiniz ama istediğiniz zaman istediğinizi yapabilmenin tadı bir başka.
Ailem çok baskıcı değilde sadece fazla tedbirci, bilmiyorum bu baskıcılık ile aynı anlama mı geliyor dediğiniz gibi başka şehirde biraz insan kendini keşfedebilir belki.

İstanbul, Ankara İzmir gibi yerlerde yaşıyorsan aile evi kesinlikle.

Evet bursadayım ama fazla bölüm tutmuyor maalesef bu sıralamaya.

Aile evinde okumak bayağı iyi. Yurt ortamına alışmak zor oluyor sonucçta toplu alan rahat edemiyorsun. Ben de muhtemelen aydında okuyacağım eve gidiş geliş yakın olsun diye.

Ders mi çalışacaksın, arkadaşlarınla vakit mi geçireceksin, yemek mi yapacaksın, ütü mü yapacaksın? Aile evinde bu dertlerin azalıyor. Aktivite için zamanın oluyor. Gelişim için saçma sapan şehirlere gitmeye gerek yok. Ailenin yanında gelişmek isteyen yine gelişir. Hatta ailende bu konuda sana tavsiyeler verebilir.