Yasa disi yollar icin senden aliyorlar hesabı. Boyle insan dolu. Bizim ilk sinifta bir çocuk vardi süzme çakal gider insanlarla samimi olur suyuna gider hesap actirirdi 2. sene kacti gitti. Boyle dikkatli olmak lazim her samimi olana guvenmeyin orada. Bana 10-15 kere demistir para yiyeceğiz soyle yapacağız boyle yapacağız hesap AC ver falan ben hep nazik bir sekilde red ettim en son baktim durmuyor tamamen irtibati kestim. Dolandirici dolu.

Tabii ki bankacilari kast etmiyorum burada. Bankacilar size en yuk faizden kredi karti kilitlemeye caliscaklar. 😂 Onlar ayri.

Tamam anladım, banka hesapları zaten kişisel ve mesaj yolluyorlar bu konularla ilgili. Teşekkür ederim.

Universiteye direkt evden baslayanlarin en buyuk sorunu arkadas gruplasmalarindan ayri kalmasi. Illa bir arkadas grubunda olman veya arkadasa sahip olman gerekmiyor tabii ama boyle bir girisimde bulunmaya degecek insanlarla tanisma firsati icin olabildigince ilk haftalar girisken ol. Sonra ayni yurtta veya bolgede oturanlar birbiriyle gruplasiyor ve birlikte takilmaya basliyorlar, pasif isen yalniz kaliyorsun. Ben bu problemi ilk zamanlar yasamistim, sonradan girisken olmaya basladim ve topladim.

Eve tek basina cikmani oneririm. Illa birisiyle cikacaksan da iyice taniyip oyle cik. Ben de Bilecik'te okudum, direkt tek basima eve ciktim ve oyle de bitirdim. Baskasiyla yasamak gercekten zor oluyor. Ne kadar iyi anlasirsan anlas, tek yasamanin zevki pahabicilemez.

Bu arada girişkenlikten kastınız nedir?

Bu arada girişkenlikten kastınız nedir?
Milletin sana gelmesini bekleme tanismak icin. Siniftan baslayabilirsin boyle seylere. Git birinin yanina merhaba falan diyerek. Zaten maksimum 15-20 dakika sonra ya 101'e gidelim ya da FIFA atmaya gidelim muhabbeti baslar. Bir sure boyle takildiktan sonra diger bolumlere ve fakultelere de erismek icin cesitli okul kuluplerine veya okul gezilerine katilabilirsin.

Bu dediklerimin hicbirisini yapmak degilsin bu arada. Ayrica yapacaksan da degecek insanlar icin yap, yoksa evden okula okuldan eve gidip gelmekten daha iyisi yok.

Araba ve ev muhabbetine katiliyorum, ikisi de tehlikeli mal varliklari universite icin :D Evi kiz atmak icin isteyenler olacak, arabayi da gel kanka il disina gidelim karilar da gelecek kafasinda seni kullanmaya yeltenecek kisiler olacak, onlara itibar etme. Tabii cok samimi olduklarina bir iki kacamak yaptirtirsin, o ayri ;)