Yok ama geri ödemesiz burs her ne hikmetse altinda WW Golf, Honda, Passat olanlara cikiyor.
Yok ama geri ödemesiz burs her ne hikmetse altinda WW Golf, Honda, Passat olanlara cikiyor.
Hayır bu sebeple kimin arabası varsa okul bitene kadar o kişilere yanaşıyorlar zaten, eğer özel okula gideceksen genelde çoğunda oluyor araba. Ben bir sene geç başladığım için ehliyetimi lise sonda almıştım. Arabam yokken sürekli birlikte olduğum insanları evinden alıp evine bırakırdım gezerdik. Arabam yokken de samimi olduğumuz için kötü düşünmedim. Lise bittikten sonra hiçbiriyle görüşmedik herkes kendi ehliyetini aldı sonra. Sonrasında da üniversite de daha beter olacağını bildiğimden kimseyi arabama almadım en başından, zaten arabam kıymetli çok takığım binen kişilerin aynı özeni göstermeyeceğine eminim. Bu sebeplerden dolayı kimseyi arabama almıyorum, sürekli bir bahane uyduruyorum.
Yok ama geri ödemesiz burs her ne hikmetse altinda WW Golf, Honda, Passat olanlara cikiyor.![]()
Göze batmaz, bazıları küçümser.Devlet üniversitesine gideceğim, sahi aracım bunlardan üstün umarım göze batmaz.
O neden ki hocam? Kimse kimseyi küçümsememeli bence.
Arabadan anlamayan bir adam, senin gayış gibi arabanın özelliğine bile bakmadan Passat, Honda, Golf gibi arabalar pahalı ve güzel gözüküyor gibi şeyler söyleyebilir. İyi olduğunu savunabilir.
Batacak işin gerçeği bu, sohbet arasında sen nerde kalıyorsun neyle geliyorsun dendiğinde veya seni gelip giderken görünce bir gün beni şuraya bırakır mısın ya da Hamza'nın arabası var onunkiyle gidelim gibisinden muhabbetler dönecek. Ya hiç araban olduğunu söylemeyip uzağa bırakacaksın ki birisi denk gelip görebilir yine bir gün ya da bu tarz şeyler döndüğünde bırakamam hayır götüremem diyeceksin. Bir kaç sefer bu şekilde sınırı çizersen bir süre sonra bırakıyorlar.Özel üniversite drğil hocam.
Devlet üniversitesine gideceğim, sahi aracım bunlardan üstün umarım göze batmaz.
Aşırı derecede mantıklı, ben böyle yapardım.Batacak işin gerçeği bu, sohbet arasında sen nerde kalıyorsun neyle geliyorsun dendiğinde veya seni gelip giderken görünce bir gün beni şuraya bırakır mısın ya da Hamza'nın arabası var onunkiyle gidelim gibisinden muhabbetler dönecek. Ya hiç araban olduğunu söylemeyip uzağa bırakacaksın ki birisi denk gelip görebilir yine bir gün ya da bu tarz şeyler döndüğünde bırakamam hayır götüremem diyeceksin. Bir kaç sefer bu şekilde sınırı çizersen bir süre sonra bırakıyorlar.
Üniversiteye adim attigin anda bankacilar ve bazı ögrenciler sana hesap actirtmaya calisacaklar dikkat et nazik bir bicimde uzaklas.
Yasa disi yollar icin senden aliyorlar hesabı. Boyle insan dolu. Bizim ilk sinifta bir cocuk vardi süzme çakal gider insanlarla samimi olur suyuna gider hesap actirirdi 2. sene kacti gitti. Boyle dikkatli olmak lazim her samimi olana guvenmeyin orada. Bana 10-15 kere demistir para yiyecez soyle yapcaz boyle yapcaz hesap ac ver falan ben hep nazik bir sekilde red ettim en son baktim durmuyor tamamen irtibati kestim. Dolandirici dolu.