Detaylar
Kim cevapladı?muslumfidel
Uzman
Fotoğrafını atın ne olduğunu anlayalım.
Fotoğraf bu
Bunu düzeltmenin bir yolu var mı?
Bunu düzeltmenin bir yolu var mı?
Son düzenleyen: Moderatör:
AlperShal
Başarılı
Ekranı bayağı boydan boya kırmışsınız/çatlatmışsınız. Çoook düşük ihtimalle ekranın kablosu soketinden kaymış olduğundan böyle bir görüntü oluyor olabilir ama dediğim gibi çok düşük ihtimal. Yüksek ihtimalle ekrana geri döndürülemez fiziksel hasar vermişsiniz. Ekranı değiştirmekten başka şansınız olacağını düşünmüyorum.
Ekranı bayağı boydan boya kırmışsınız/çatlatmışsınız. çok düşük ihtimalle ekranın kablosu soketinden kaymış olduğundan böyle bir görüntü oluyor olabilir ama dediğim gibi çok düşük ihtimal. Yüksek ihtimalle ekrana geri döndürülemez fiziksel hasar vermişsiniz. Ekranı değiştirmekten başka şansınız olacağını düşünmüyorum.
Sadece hafifçe oturdum yanlışlıkla. Bazı hataların geri dönüşü olmuyor maalesef.
muslumfidel
Uzman
Çok hassas şeyler hocam bu yeni nesil ekranlar. Geçmiş olsun değiştirmeniz şart.Sadece hafifçe oturdum yanlışlıkla. Bazı hataların geri dönüşü olmuyor maalesef.
muslumfidel
Uzman
Ekranı değiştirmeden yapamazsınız, görüntü gelmesini bir şekilde başarabilseniz de o çizikler asla gitmeyecek. Değiştirmek kaç TL ekrana göre değişir, piyasada yaygın olan 15.6 144hz 1080p ekran ise 3-5bin TL'ye bulabilirsiniz. Cihazınızın modelini girip ekranını aratarak da fiyatları öğrenebilirsiniz.Peki ekranı değiştirmeden başka türlü düzeltme yolu var mı?
Bir de değiştirmek kaç TL?
Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni konular
-
-
-
-
Rehber Laptop üreticilerinin "teknik özellikler" sayfasında yazmadığı detaylar
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-