KS KS Ertenal Başarılı İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 150 Beğeniler 65 8 Ekim 2025 #11 michaelscofield dedi: Model gayet iyi model. Değişim isteyin derim. Genişletmek için tıkla... Hocam teknik servise gitsem kaç günde değiştirirler? dex dedi: Hangi model? Laptop ekranı kısa kenarlarından bastırılmışsa bir noktada, panel gevşeme yapmış olabilir. Eğer yeni almadıysan tabii. Genişletmek için tıkla... Sabah kargodan elime geldi. Model: GameGaraj Slayer X5T-5050.
michaelscofield dedi: Model gayet iyi model. Değişim isteyin derim. Genişletmek için tıkla... Hocam teknik servise gitsem kaç günde değiştirirler? dex dedi: Hangi model? Laptop ekranı kısa kenarlarından bastırılmışsa bir noktada, panel gevşeme yapmış olabilir. Eğer yeni almadıysan tabii. Genişletmek için tıkla... Sabah kargodan elime geldi. Model: GameGaraj Slayer X5T-5050.
michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.047 Makaleler 13 Çözümler 68 Beğeniler 18.340 Yer İstanbul 8 Ekim 2025 #12 Ertenal dedi: Hocam teknik servise gitsem kaç günde değiştirirler? Genişletmek için tıkla... Yani onu bilemem. Yoğunluğa göre değişir. Çok uzun süreceğini sanmıyorum. 10 iş günü içinde dönüş yaparlar bence.
Ertenal dedi: Hocam teknik servise gitsem kaç günde değiştirirler? Genişletmek için tıkla... Yani onu bilemem. Yoğunluğa göre değişir. Çok uzun süreceğini sanmıyorum. 10 iş günü içinde dönüş yaparlar bence.
dex Yetkin Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 519 Çözümler 8 Beğeniler 434 Yer Türkiye 8 Ekim 2025 #13 Ertenal dedi: Sabah kargodan elime geldi. Model: GameGaraj Slayer X5T-5050. Genişletmek için tıkla... Hocam direkt değişim talep et.
Ertenal dedi: Sabah kargodan elime geldi. Model: GameGaraj Slayer X5T-5050. Genişletmek için tıkla... Hocam direkt değişim talep et.
KS KS Ertenal Başarılı İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 150 Beğeniler 65 8 Ekim 2025 #14 michaelscofield dedi: Yani onu bilemem. Yoğunluğa göre değişir. Çok uzun süreceğini sanmıyorum. 10 iş günü içinde dönüş yaparlar bence. Genişletmek için tıkla... Çok uzun yahu. Pazar günü üniversiteye gideceğim of...
michaelscofield dedi: Yani onu bilemem. Yoğunluğa göre değişir. Çok uzun süreceğini sanmıyorum. 10 iş günü içinde dönüş yaparlar bence. Genişletmek için tıkla... Çok uzun yahu. Pazar günü üniversiteye gideceğim of...
23783 Başarılı DPI Efendisi Mekanik Usta Katılım 6 Temmuz 2025 Mesajlar 6.617 Makaleler 1 Çözümler 7 Beğeniler 6.115 8 Ekim 2025 #15 Ertenal dedi: Sabah kargodan elime geldi. Model: GameGaraj Slayer X5T-5050. Genişletmek için tıkla... Klasik laptop sorunları. Değişim talep edin.
Ertenal dedi: Sabah kargodan elime geldi. Model: GameGaraj Slayer X5T-5050. Genişletmek için tıkla... Klasik laptop sorunları. Değişim talep edin.
michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.047 Makaleler 13 Çözümler 68 Beğeniler 18.340 Yer İstanbul 8 Ekim 2025 #16 Ertenal dedi: Çok uzun yahu. Pazar günü üniversiteye gideceğim of... Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun. Yapacak bir şey yok maalesef. Böyle kullanmayın bence, ürün ayıplı.
Ertenal dedi: Çok uzun yahu. Pazar günü üniversiteye gideceğim of... Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun. Yapacak bir şey yok maalesef. Böyle kullanmayın bence, ürün ayıplı.
KS KS Ertenal Başarılı İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 150 Beğeniler 65 8 Ekim 2025 #17 dex dedi: Hocam direkt değişim talep et. Genişletmek için tıkla... Pazar günü gitmesem direkt kabul edeceğim ama teknik servisten çok korkuyorum şahsen. Aynı gün değişim yaparlar mı acaba?
dex dedi: Hocam direkt değişim talep et. Genişletmek için tıkla... Pazar günü gitmesem direkt kabul edeceğim ama teknik servisten çok korkuyorum şahsen. Aynı gün değişim yaparlar mı acaba?
michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.047 Makaleler 13 Çözümler 68 Beğeniler 18.340 Yer İstanbul 8 Ekim 2025 #18 Ertenal dedi: Pazar günü gitmesem direkt kabul edeceğim ama teknik servisten çok korkuyorum şahsen. Aynı gün değişim yaparlar mı acaba? Genişletmek için tıkla... Yapmazlar. Sıra mantığı ile çalışıyorlar.
Ertenal dedi: Pazar günü gitmesem direkt kabul edeceğim ama teknik servisten çok korkuyorum şahsen. Aynı gün değişim yaparlar mı acaba? Genişletmek için tıkla... Yapmazlar. Sıra mantığı ile çalışıyorlar.
KS KS Ertenal Başarılı İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 150 Beğeniler 65 8 Ekim 2025 #19 23783 dedi: Klasik laptop sorunları. Değişim talep edin. Genişletmek için tıkla... michaelscofield dedi: Geçmiş olsun. Yapacak bir şey yok maalesef. Böyle kullanmayın bence, ürün ayıplı. Genişletmek için tıkla... Aynı gün değişim alma şansım var mı acaba GameGaraj için? michaelscofield dedi: Yapmazlar. Sıra mantığı ile çalışıyorlar. Genişletmek için tıkla... Çok sıkıntılı oldu. Değişim yapmam aşırı zor. İstanbul'dan Konya'ya gideceğim
23783 dedi: Klasik laptop sorunları. Değişim talep edin. Genişletmek için tıkla... michaelscofield dedi: Geçmiş olsun. Yapacak bir şey yok maalesef. Böyle kullanmayın bence, ürün ayıplı. Genişletmek için tıkla... Aynı gün değişim alma şansım var mı acaba GameGaraj için? michaelscofield dedi: Yapmazlar. Sıra mantığı ile çalışıyorlar. Genişletmek için tıkla... Çok sıkıntılı oldu. Değişim yapmam aşırı zor. İstanbul'dan Konya'ya gideceğim
michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.047 Makaleler 13 Çözümler 68 Beğeniler 18.340 Yer İstanbul 8 Ekim 2025 #20 Ertenal dedi: Aynı gün değişim alma şansım var mı acaba GameGaraj için? Genişletmek için tıkla... Sıra mantığı ile çalışıyorlar. Aynı gün değişim olmaz. Yine de bir şansınızı deneyin.
Ertenal dedi: Aynı gün değişim alma şansım var mı acaba GameGaraj için? Genişletmek için tıkla... Sıra mantığı ile çalışıyorlar. Aynı gün değişim olmaz. Yine de bir şansınızı deneyin.