İnşallah kabul ederler iadeyi. Diretk MSI'ya da ASUS alıp geçeceğim.
Kabul ederler etmesine, MSİ veya ASUS alma. Elindeki model, bütçe dahilindeki en iyi model. MSİ ve ASUS alırsan, en kötü teknik servis olan ServisPointin eline düşersin. Şu sorun ASUS bir cihazda olsa adım kadar eminim ServisPoint çok baş ağrıtırdı.

Kabul ederler etmesine, MSI veya ASUS alma. Elindeki model, bütçe dahilindeki en iyi model. MSI ve ASUS alırsan, en kötü teknik servis olan ServisPoint'in eline düşersin. Şu sorun ASUS bir cihazda olsa adım kadar eminim ServisPoint çok baş ağrıtırdı.

Hocam 45.000 TL bütçem var. Dedim Türk markası falan güzeldir dedim. 6 saat olmadı yatakta video izleyeyim dedim görmeyeyim mi o bembeyaz yeri. Vallahi çıldırmalık.

MSI ve ASUS alma. Bu bütçede X5T'den iyi laptop yok. Zaten bu sorun global bir sorun. Benim de başıma gelmişti.

Hocam gene mi aynı laptop'ı alayım?

Hocam 45.000 TL bütçem var. Dedim Türk markası falan güzeldir dedim. 6 saat olmadı yatakta video izleyeyim dedim görmeyeyim mi o bembeyaz yeri. Vallahi çıldırmalık.
Üretim hatası olabilir kötü denk gelmiş. Türk markası dediğiniz, tıpkı öbür markalar gibi laptop üreticilerine ürettirip marka basıp satan bir firma.