Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
SATA ise dümdüz bağlanır. Normal 3.5" disk bağlar gibi. Herhangi farklı bir kablo ya da aparata ihtiyaç duymazsınız. Sadece kasanızın 2.5" disk yeri olmalıdır, aksi halde diski sabitleyemezsiniz.
SATA ise dümdüz bağlanır. Normal 3.5" disk bağlar gibi. Herhangi farklı bir kablo ya da aparata ihtiyaç duymazsınız. Sadece kasanızın 2.5" disk yeri olmalıdır, aksi halde diski sabitleyemezsiniz.
Son düzenleyen: Moderatör:
Aeronight
Üstün
Sabitlenmese de fazla sorun olmaz. Arkadaki kabloların arasına sıkıştırıverirsiniz. 3 tane SSD (harddisk kalınlığına ulaştı) o şekilde kullanıyorum.SATA ise dümdüz bağlanır. Normal 3.5" disk bağlar gibi. Herhangi farklı bir kablo ya da aparata ihtiyaç duymazsınız. Sadece kasanızın 2.5" disk yeri olmalıdır, aksi halde diski sabitleyemezsiniz.
emottechnical
Gelişen
Kasada yeri olmasına gerek yok zemine paralel olacak sekilde çift taraflı silikon bantla sabitlenebilir. Küçük bir sorun 2.5 disklerin RPM leri 3.5 Lara gore düşük olduğu için SSD ye kurulu sistemde veriler biraz gec gelir tıklayınca beklemek gerekir.SATA ise dümdüz bağlanır. Normal 3.5" disk bağlar gibi. Herhangi farklı bir kablo ya da aparata ihtiyaç duymazsınız. Sadece kasanızın 2.5" disk yeri olmalıdır, aksi halde diski sabitleyemezsiniz.
HDD'ler içerisinde hareketli parçalar bulundurduğu için pek sağlıklı olmaz bu durum. Bantla da HDD sabitlenmez. DelilikSabitlenmese de fazla sorun olmaz. Arkadaki kabloların arasına sıkıştırıverirsiniz. 3 tane SSD (harddisk kalınlığına ulaştı) o şekilde kullanıyorum.
Aeronight
Üstün
Bantla sabitlemedim yahu. HDD'lere pek güvenmiyorum zaten. Elektriğim gittiği için HDD'im bozulmuştu.HDD'ler içerisinde hareketli parçalar bulundurduğu için pek sağlıklı olmaz bu durum. Bantla da HDD sabitlenmez. Delilik.
emottechnical
Gelişen
HDD'ler içerisinde hareketli parçalar bulundurduğu için pek sağlıklı olmaz bu durum. Bantla da HDD sabitlenmez. Delilik.
Keşke bilmediğiniz yazılanı iyice okuyup anlayıp konulara sonra cevap yazsaniz. Silikon bant daha önce kullandınız mı? Ya da hiç gördünüz mü? HDD'ler hareketli parçaları var ama düşündüğünüz gibi hoplayıp zıplayan donanım değil yanlış yorum yapıp insanları yanıltmayin.
Silikon bandı ben arabaya taktığım Spoiler'de bile kullanıyorum, ancak neden bir bilgisayarda kullanayım ki? Kalitesizine denk gelip diskin sıcaklığı ile diske yapışık kalması ihtimalinden söz bile etmiyorum.Keşke bilmediğiniz yazılanı iyice okuyup anlayıp konulara sonra cevap yazsaniz. Silikon bant daha önce kullandınız mı? Ya da hiç gördünüz mü? HDD'ler hareketli parçaları var ama düşündüğünüz gibi hoplayıp zıplayan donanım değil yanlış yorum yapıp insanları yanıltmayin.
Yeni konular
-
-
HP Victus'taki SSD Casper Excalibur G770'e uyar mı?
- BirForumcuKişi
-
-
-
-
-