Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Birkaç ay idareten kullanacağım sonrasında ya SSD ya da 3.5" HDD alacağım. Oynanışta falan bir fark yaratmazsa problem yok benim için.
Oyunlar daha geç açılır, Online oynuyorsan onlar oynarken sen yükleme ekranında hala bekliyor olabilirsin, hızına bağlı HDD'nin, offline oynayacaksan Full sıkıntı olmaz.
Birkaç ay idareten kullanacağım sonrasında ya SSD ya da 3.5" HDD alacağım. Oynanışta falan bir fark yaratmazsa problem yok benim için.
Oyunlar daha geç açılır, Online oynuyorsan onlar oynarken sen yükleme ekranında hala bekliyor olabilirsin, hızına bağlı HDD'nin, offline oynayacaksan Full sıkıntı olmaz.
Son düzenleyen: Moderatör:
egemenow
Başarılı
Offline oyun kurarım HDD'ye, teşekkürler.
- Makaleler
- 4
Oynayacagin oyuna bagli, benim cogu oyunum 5400 RPM HDD uzerine kurulu su ana dek delirtmedi DOOM 2016 disinda. Ha tabii daha guncel oyunlar denesem muhtemelen durum degisir.
egemenow
Başarılı
Genelde güncel oyun oynarım ancak bugün ufak bir hesap yaptım, sanırım seagate 1tb 7200rpm disk alacağım yakın bir zamanda.Oynayacagin oyuna bagli, benim cogu oyunum 5400 RPM HDD uzerine kurulu su ana dek delirtmedi DOOM 2016 disinda. Ha tabii daha guncel oyunlar denesem muhtemelen durum degisir.
- Makaleler
- 7
Bende o da akiyordu aslinda. Bir tek oyuna ilk giris yaptigimda dokularin yuklenmesini gorebiliyordum birkac saniye, sonrasi akiyordu.
Tek oyunculu oyunlarda sorunlu bir sey oynamadiginiz takdirde ustte dendigi gibi tek eksigi yavas yuklenme ekranlari olacaktir. Bende su anlik deli gibi sorun yapan oyun olmadi ancak RDR2 ve Cyberpunk 2077'de hic de kisa olmayan yuklenme ekranlari goruyordum. Multiplayer olarak tek sorun yapan da Fortnite, FH4 ve PUBG oldu, onlarda da 5400 RPM bir diskin sorun yapmasi normaldir diye dusunuyorum.
egemenow
Başarılı
7200 yapar mı oyunlarda? Multiplayer ssd'ye kurarım yettiğince, bi ihtimal cod warzone kurabilirim hdd'ye.Bende o da akiyordu aslinda. Bir tek oyuna ilk giris yaptigimda dokularin yuklenmesini gorebiliyordum birkac saniye, sonrasi akiyordu.
Tek oyunculu oyunlarda sorunlu bir sey oynamadiginiz takdirde ustte dendigi gibi tek eksigi yavas yuklenme ekranlari olacaktir. Bende su anlik deli gibi sorun yapan oyun olmadi ancak RDR2 ve Cyberpunk 2077'de hic de kisa olmayan yuklenme ekranlari goruyordum. Multiplayer olarak tek sorun yapan da Fortnite, FH4 ve PUBG oldu, onlarda da 5400 RPM bir diskin sorun yapmasi normaldir diye dusunuyorum.
- Makaleler
- 7
Guncel bir HDD ise, tekli oyunculu neredeyse hicbir oyunda sorun yapmamasi lazim.
En son baktigimda rezalet otesi bir deneyim oluyordu bunu yapmak. Acikcasi pek onerir miyim bilemiyorum, ancak 7200 RPM bir HDD'de belki sorun yapmayabilir. 5400 RPM HDD'lerde ve 8. nesil konsollarda agliyordu o oyun.
Yeni konular
-
-
Rehber Darboğaz nedir ve darboğaza neler sebep olabilir?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-
Yeni mesajlar
-
Rehber Darboğaz nedir ve darboğaza neler sebep olabilir?
- mortem.dll bulunamadı