Detaylar
Kim cevapladı?vada
Uzman
Stant.
Ucuz olan yeterli havada düz dursun istiyorsan ilki de olabilir.
Edit. İlk attığımın altı fazla kapalı boş ver onu.
Ucuz olan yeterli havada düz dursun istiyorsan ilki de olabilir.
Edit. İlk attığımın altı fazla kapalı boş ver onu.
Son düzenleme:
Makineyi masadan biraz uzaklastiracak herhangi bir sey ayni sonucu verecektir. Masadan 5 cm yukseltecek tahta takoz da ayni sogutmayi saglar.
Bende benzer oneri verecektim. Su urun var bende, cok ucuz ve ise yariyor.Stand.
Ucuz olan yeterli havada düz dursun istiyosan ilki de olabilir.
mr.esat
Üstün
Alınabilecek en mantıklı ürün bu tarz bir ürün, gerisi hamallık ve pratiklikten uzak. Boş metal yığını.
Yapıştırıyorsun, gerektiğinde açıyorsun. Nitro 5'te benzerini kullanıyorum uzun süredir iyi ki almışım.
Yapıştırıyorsun, gerektiğinde açıyorsun. Nitro 5'te benzerini kullanıyorum uzun süredir iyi ki almışım.
@Klauris Bu urunu almaya karar verdiysen sakin 250 TL verme, o urunun fiyati 50 TL.Alınabilecek en mantıklı ürün bu tarz bir ürün, gerisi hamallık ve pratiklikten uzak. Boş metal yığını.
Soğutucu laptopın dış kasasını da soğuttuğu için aynı fiyatta soğutucu almak bence daha mantıklı.
Aralarinda fark yok aslinda. Asagidaki videonun 08:55 saniyesine gidersen sonuclari vermis ikisini de kullanan arkadas.Soğutucu laptopın dış kasasını da soğuttuğu için aynı fiyatta soğutucu almak bence daha mantıklı.
Aralarinda fark yok aslinda. Asagidaki videonun 08:55 saniyesine gidersen sonuclari vermis ikisini de kullanan arkadas.
Eski laptopım aşırı ısındığı için aynı soğutucudan almıştım. Laptopımın dışı alüminyum. İşlemci-ekran kartı sıcaklığı 7-8 derece düştü. Genel olarak da dış kasa daha soğuk oldu. Alüminyum olduğu için sıcaklık her yerine yayılıyor ve klavye üstüne el konmuyordu.
Videoda ikisinde dedigin degerlere yakin sicaklik dusurdugu belirtiliyor. Tecrubeleriniz benzer videoyu yapan kisi ile. O ikisini de test etmis fark olarak.Eski laptopım aşırı ısındığı için aynı soğutucudan almıştım. Laptopımın dışı alüminyum. İşlemci-ekran kartı sıcaklığı 7-8 derece düştü. Genel olarak da dış kasa daha soğuk oldu. Alüminyum olduğu için sıcaklık her yerine yayılıyor ve klavye üstüne el konmuyordu.
Monster laptopta, yıllarca kullandım. 5V adaptör girişi de var direkt olarak, çok başarılıydı. Her laptop soğutucu da bu özellik yok. İlla USB'den beslemen gerekmiyor. Sessizlik, soğutma, kalite algısı beni çok tatmin etmişti.
Tavsiye ederim.
Tavsiye ederim.
Yeni konular
-
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-