Klauris

Uzman
Merhaba, 580 liraya Tuneex çelik stand almak mı yoksa 500 liraya soğutucu almak mı? Biraz araştırdığımda soğutucuların fanlarının tozu laptopa ittiğini falan gördüm, ne yapmalıyım?

Alınabilecek en mantıklı ürün bu tarz bir ürün, gerisi hamallık ve pratiklikten uzak. Boş metal yığını.
Yapıştırıyorsun, gerektiğinde açıyorsun. Nitro 5'te benzerini kullanıyorum uzun süredir iyi ki almışım.
@Klauris Bu urunu almaya karar verdiysen sakin 250 TL verme, o urunun fiyati 50 TL.

Aralarinda fark yok aslinda. Asagidaki videonun 08:55 saniyesine gidersen sonuclari vermis ikisini de kullanan arkadas.

Eski laptopım aşırı ısındığı için aynı soğutucudan almıştım. Laptopımın dışı alüminyum. İşlemci-ekran kartı sıcaklığı 7-8 derece düştü. Genel olarak da dış kasa daha soğuk oldu. Alüminyum olduğu için sıcaklık her yerine yayılıyor ve klavye üstüne el konmuyordu.

Eski laptopım aşırı ısındığı için aynı soğutucudan almıştım. Laptopımın dışı alüminyum. İşlemci-ekran kartı sıcaklığı 7-8 derece düştü. Genel olarak da dış kasa daha soğuk oldu. Alüminyum olduğu için sıcaklık her yerine yayılıyor ve klavye üstüne el konmuyordu.
Videoda ikisinde dedigin degerlere yakin sicaklik dusurdugu belirtiliyor. Tecrubeleriniz benzer videoyu yapan kisi ile. O ikisini de test etmis fark olarak.

Monster laptopta, yıllarca kullandım. 5V adaptör girişi de var direkt olarak, çok başarılıydı. Her laptop soğutucu da bu özellik yok. İlla USB'den beslemen gerekmiyor. Sessizlik, soğutma, kalite algısı beni çok tatmin etmişti.

Tavsiye ederim.