Arkadaşlar merhaba. i7 14700HX işlemcim ve RTX 4060 ekran kartım var. Pump out yapmayacak termal macun arıyorum. Görsellerde gördüğünüz macun MX-6'dır ve pump out arşa çıkmış vaziyette. Yardımcı olursanız sevinirim.

Birebir aynı cihazı kullanıyorum 14 aydır. 3 ayda macunun performans bitti. Ptmledim ve inanılmaz bir fark oldu. Kesinlikle PTM'ya da turevlerini uygulayın. Cihazin fanları sınıfının uzerinde zaten.

Ek. PuTTY yerlerine macun sürülmüş onları silip PuTTY alıp uygulayın. Onlar hemen bitmez zaten boşuna silmissiniz.

Birebir aynı cihazı kullanıyorum 14 aydır. 3 ayda macunun performans bitti. Ptmledim ve inanılmaz bir fark oldu. Kesinlikle PTM'ya da turevlerini uygulayın. Cihazin fanları sınıfının uzerinde zaten.

Ek. PuTTY yerlerine macun sürülmüş onları silip PuTTY alıp uygulayın. Onlar hemen bitmez zaten boşuna silmissiniz.
Putty ile macunun arasında ne fark var ki?

En basitinden temas etmez yani. Macunun yüksekliği 0.2mm. Termal padler 1mmden falan başlıyor. PuTTY daha pratik her kalinliga gittigi icin firmalar artik hep buna gecti.
Hocam ben meseleyi anlamadım tam yani Putty ne oluyor tam olarak? Ve o termal pedin linki varsa atabilir misiniz siz nereden aldıysanız. Onun dışında da TF 8 EX nasıldır?

Hocam ben meseleyi anlamadım tam yani PuTTY ne oluyor tam olarak? Ve o termal pedin linki varsa atabilir misiniz siz nereden aldıysanız. Onun dışında da TF 8 ex nasıldır?

1.
40*80 boyutlu olan uygularken çok zayi etmezseniz 2.5 sene civarı götürür. 1 yıl önce 750liraya geldi her şey dahil. Gümrük yasaları zirt pirt değişiyor gümrükte kalabilir iyi arastirin.
2.
Thermalright heilos TR'de bulunabiliyor stoklar çabuk bitiyor.
3.
Phasesheet.
Bunu macun yerine uyguluyorsun.

PuTTY'i beyaz köpüğun yerine uyguluyorsun bunlarin ömrü cok daha uzun 2 sene falan dokunmasan giderdi ama madem silmissin yenilemelisin.
PuTTY için UTP8 yurt dışı yine ust seviye ürün. Ebuy7'da vardı.
TR'de pullsarin modelleri iyi gibi.