Macun mu faz değişimli pad mi?O diğer macunlu yerlerde de ilk aldığımda macun vardı o yüzden.
Detaylar
Kim cevapladı?O diğer macunlu yerlerde de ilk aldığımda macun vardı o yüzden.
Onlar termal Putty olmasın?
NightMare_TR
Çalışkan
O kadar detayını bilmiyorum hocam oralara da sürdüm çünkü oralarda da vardı aynı macundan.
Dediğiniz macun iyi gibi duruyor padlere sanırım butcem yetmeyecek ayrıca zaten stok kalmamış doğru düzgün.
O kadar detayını bilmiyorum hocam oralara da sürdüm çünkü oralarda da vardı aynı macundan.
Cihazın tam modeli nedir?
NightMare_TR
Çalışkan
Victus 16 R1041NT
vada
Uzman
Arkadaşlar merhaba. i7 14700HX işlemcim ve RTX 4060 ekran kartım var. Pump out yapmayacak termal macun arıyorum. Görsellerde gördüğünüz macun MX-6'dır ve pump out arşa çıkmış vaziyette. Yardımcı olursanız sevinirim.
Birebir aynı cihazı kullanıyorum 14 aydır. 3 ayda macunun performans bitti. Ptmledim ve inanılmaz bir fark oldu. Kesinlikle PTM'ya da turevlerini uygulayın. Cihazin fanları sınıfının uzerinde zaten.
Ek. PuTTY yerlerine macun sürülmüş onları silip PuTTY alıp uygulayın. Onlar hemen bitmez zaten boşuna silmissiniz.
NightMare_TR
Çalışkan
Putty ile macunun arasında ne fark var ki?Birebir aynı cihazı kullanıyorum 14 aydır. 3 ayda macunun performans bitti. Ptmledim ve inanılmaz bir fark oldu. Kesinlikle PTM'ya da turevlerini uygulayın. Cihazin fanları sınıfının uzerinde zaten.
Ek. PuTTY yerlerine macun sürülmüş onları silip PuTTY alıp uygulayın. Onlar hemen bitmez zaten boşuna silmissiniz.
vada
Uzman
En basitinden temas etmez yani. Macunun yüksekliği 0.2mm. Termal padler 1mmden falan başlıyor. PuTTY daha pratik her kalinliga gittigi icin firmalar artik hep buna gecti.
NightMare_TR
Çalışkan
Hocam ben meseleyi anlamadım tam yani Putty ne oluyor tam olarak? Ve o termal pedin linki varsa atabilir misiniz siz nereden aldıysanız. Onun dışında da TF 8 EX nasıldır?En basitinden temas etmez yani. Macunun yüksekliği 0.2mm. Termal padler 1mmden falan başlıyor. PuTTY daha pratik her kalinliga gittigi icin firmalar artik hep buna gecti.
vada
Uzman
Hocam ben meseleyi anlamadım tam yani PuTTY ne oluyor tam olarak? Ve o termal pedin linki varsa atabilir misiniz siz nereden aldıysanız. Onun dışında da TF 8 ex nasıldır?
1.
Honeywell ptm7950 0.2mm 8.5w/mk cpu ve gpu yüksek performanslı cihazlar için yüksek termal İletkenlik faz değişimi silikon ped
Honeywell ptm7950 faz değiştiren termal ped, bilgisayar cpu ve gpu'leri için tasarlanmıştır, değişimli silikon yağı macun ped yama malzemesi içerir, cihazın soğutmasını artırır, performansı artırır. - Bal kuyusu Ptm7950, Honeywell Thermal Paste, Honeywell Ptm7950 - 20*30*0.2mm tek parça halinde...
www.ebuy7.com
2.
Thermalright heilos TR'de bulunabiliyor stoklar çabuk bitiyor.
3.
Phasesheet.
Bunu macun yerine uyguluyorsun.
PuTTY'i beyaz köpüğun yerine uyguluyorsun bunlarin ömrü cok daha uzun 2 sene falan dokunmasan giderdi ama madem silmissin yenilemelisin.
PuTTY için UTP8 yurt dışı yine ust seviye ürün. Ebuy7'da vardı.
TR'de pullsarin modelleri iyi gibi.