Bütçe
1000

LA Knight

Üstün
Güncel olarak laptop için ne alınmalı? Pullsar gördüm de Deniport satıcısı ne kadar güvenilir çözemedim? Ürün önerinizi linkiyle atabilir misiniz?

Kesinlikle bu bütçede alınır duruyor kağıt üstündeki özellikleriyle.

@D4C , deneyimlediniz mi?

Kesinlikle bu bütçede alınır duruyor kağıt üstündeki özellikleriyle.

@D4C, deneyimlediniz mi?

Son bir aydır 5800X3D ile kullanıyorum, öncesinde MX6 kullanıyordum o da üzmedi ama bu ped kesinlikle bir harika. Başlığı açan arkadaş benim daha önceki açtığım konuda görebilir, Cinebench testinde başarılı bir soğutma sundu.

Aynen doğrudur, ben aslında anakartı değiştirecektim tabii termal macunda yenileneceği için bir gazla faz değişimli termal pedleri denemek istedim ve hesaplı ve bilinir marka olarak bende Thermalright Helios'u almıştım.

Skor sonucunda anakartın da önemi büyük ama esas kahraman soğutma için bu ped oldu.

@LA Knight,

Amazon'dan alın, o zaman problem çıksa bile iade hakkınız daha rahat olur. Aktif olarak 6-7 cihaza uyguladık kendi cihazım da dahil buna. Aşırı iyi termal iletim değerleri var. MX-6 ile karşılaştırma konusu da mevcut.

@LA Knight,

Amazon'dan alın, o zaman problem çıksa bile iade hakkınız daha rahat olur. Aktif olarak 6-7 cihaza uyguladık kendi cihazım da dahil buna. Aşırı iyi termal iletim değerleri var. MX-6 ile karşılaştırma konusu da mevcut.

Deniport 540'a Kryo; 770'e Carbonfiber satıyor. Büyük bir fark var mı ikisi arasında?