Amazon üzerinden satın aldım sahte olma ihtimali yoktur zaten barkodundan da doğruladım bende epey şaşırdım çok iyi bir macun diye biliyorum bu kadar sıcak çalışması şaşırttı açıkçası.
Yanlış sürmüş olabilirsiniz. Kıvamı biraz koyu diye biliyorum o macunun. Fazla veya az sürme ihtimaliniz var mı? Piyasadaki en iyi macunlardan o. MX-4 veya MX-6 alabilirsiniz hızlı gelmesi için. PTM 7950 de var fakat biraz geç gelebilir.

Thermal Grizzly kendi sitesinden kontrol ettim macun orijinal bende sebebini anlamadım aldığım macunun ısı iletim seviyesi de bayağı yüksek yani bilemiyorum.

Bilgi için teşekkür ederim.
Bu cihaz üzerinde eski, yeni kasasında çok tecrübe ve deneyim elde ettim.
Size fikir vermesi açısından birkaçını paylaşmak istiyorum.
Öncelikle MSI bu cihazda iki tip soğutma sistemi kullanmış birisini revizyonlu hali diyebiliriz.
Birincisi eski tip kasada kullanılan.
1732482587030.webp

İkincisi ise yeni tip yani revizyonlu hali. (Bazı eski tip kasalarda da mevcut.)
1732482663511.webp

Birinci tip'e dikkatli baktığınızda işlemci tam olarak kapanmamış durumda.
Aynı şekilde soğutma bloğunu kaldırdığınızda işlemci ile tam olarak temas etmediğini göreceksiniz.
MSI ikinci tip de dersini almış ve tamamen kapatmış.
İlk tip'e göre çok daha başarılı özellikle ekran kartı tarafında.
İşlemci yine ısınıyor tabi ki maalesef 90 dereceleri görüyor.
Fakat elde ettiğim deneyimler sonucunda ilk tip'e nazaran çok daha başarılı.
Peki çözüm nedir diye soracak olursanız.
MSI ile iletişime geçin durumu anlatın eğer kasa uyumlu ise eski tip soğutmanızı yeni tip ile değiştirebilirler.
Çünkü MSI ikinci tip soğutmayı bazı eski kasalarda da kullanmış.

Bilgi için çok teşekkür ederim evet benimki 1. resimdeki gibi olan laptop bana 2021 yılında geldi garantisi bitti yani istesem de vereceklerini sanmıyorum ondan dolayı en iyi çözümü arıyorum aslında bütçe fark etmez diye belirtme sebebim de o açıkçası.

Thermal Grizzy den sonuç alamamanız çok şaşırtıcı şimdiye kadar bütün cihazlarımda kullandım ve çok her zaman en iyi sonuçları verdi. Daha iyi sonuç alırsanız ne kullandığınızı mutlaka öğrenmek isterim.

Bende buna şaşırıyorum zaten alabileceğim en iyi termal macunlardan bir tanesini aldım 2 gramı 580 lira aşırı pahalı bir macun istediğim sonucu alamamak tuhaf.

Thermal grizzyden sonuç alamamanız çok şaşırtıcı şimdiye kadar bütün cihazlarımda kullandım ve çok her zaman en iyi sonuçları verdi. Daha iyi sonuç alırsanız ne kullandığınızı mutlaka öğrenmek isterim.

Bilgi için çok teşekkür ederim evet benimki 1. resimdeki gibi olan laptop bana 2021 yılında geldi garantisi bitti yani istesem de vereceklerini sanmıyorum ondan dolayı en iyi çözümü arıyorum aslında bütçe fark etmez diye belirtme sebebim de o açıkçası.
Garantisi bitmiş olması MSI cihazlarda destek alamayacağınız anlamına gelmiyor.
Ücreti karşılığında da yardımcı olacaklardır.
Bu konu hakkında MSI Globalden ücretsiz destekde alabilirsiniz.
Küçük bir uyarı yapayım sakın bu hataya düşmeyin.
Bu cihazın soğutma sistemi 1. tip ise eğer işlemciye tam oturmadığından soğutma sisteminde sakın! iletken bir macun kullanmayınız! (Sıvı metal vb.)