S saydut Başarılı İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 34 Makaleler 2 Çözümler 3 Beğeniler 29 18 Mart 2025 #1 Merhaba laptopumda kullandığım sıvı metalin akması sonucu tamirci işlemcinin değişeceğini ve bazı beslemelerinde hasar aldığını söyledi. Eski işlemcimin resimlerini çektim işlemden önce. Görselleri ekledim öncelikle sormak istediğim işlemcinin gerçekten değişip değişmediğini nasıl anlarım? Tamirci 4000TL talep etti.
Merhaba laptopumda kullandığım sıvı metalin akması sonucu tamirci işlemcinin değişeceğini ve bazı beslemelerinde hasar aldığını söyledi. Eski işlemcimin resimlerini çektim işlemden önce. Görselleri ekledim öncelikle sormak istediğim işlemcinin gerçekten değişip değişmediğini nasıl anlarım? Tamirci 4000TL talep etti.
8 8898 Üstün Açılış Hamlesi Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 3.864 Çözümler 52 Beğeniler 2.393 18 Mart 2025 #2 saydut dedi: Merhaba laptopumda kullandığım sıvı metalin akması sonucu tamirci işlemcinin değişeceğini ve bazı beslemelerinde hasar aldığını söyledi. Eski işlemcimin resimlerini çektim işlemden önce. Görselleri ekledim öncelikle sormak istediğim işlemcinin gerçekten değişip değişmediğini nasıl anlarım? Tamirci 4000TL talep etti. Eki Görüntüle 133562 Eki Görüntüle 133563 Genişletmek için tıkla... BIOS'tan veya Sistem özelliklerinden görebilirsiniz işlemcinin değiştiğini. O kadar iyi işçiliği var mıdır bilemiyorum ama.
saydut dedi: Merhaba laptopumda kullandığım sıvı metalin akması sonucu tamirci işlemcinin değişeceğini ve bazı beslemelerinde hasar aldığını söyledi. Eski işlemcimin resimlerini çektim işlemden önce. Görselleri ekledim öncelikle sormak istediğim işlemcinin gerçekten değişip değişmediğini nasıl anlarım? Tamirci 4000TL talep etti. Eki Görüntüle 133562 Eki Görüntüle 133563 Genişletmek için tıkla... BIOS'tan veya Sistem özelliklerinden görebilirsiniz işlemcinin değiştiğini. O kadar iyi işçiliği var mıdır bilemiyorum ama.
KS KS S saydut Başarılı İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 34 Makaleler 2 Çözümler 3 Beğeniler 29 18 Mart 2025 #3 8898 dedi: BIOS'tan veya sistem özelliklerinden görebilirsiniz işlemcinin değiştiğini. O kadar iyi işçiliği var mıdır bilemiyorum ama. Genişletmek için tıkla... İşlemci yine aynısı takılacak 9300h olarak o yüzden soruyorum zaten BIOS'a bakmak aklıma gelmedi ama üstündeki numaralardan anlayamaz mıyım?
8898 dedi: BIOS'tan veya sistem özelliklerinden görebilirsiniz işlemcinin değiştiğini. O kadar iyi işçiliği var mıdır bilemiyorum ama. Genişletmek için tıkla... İşlemci yine aynısı takılacak 9300h olarak o yüzden soruyorum zaten BIOS'a bakmak aklıma gelmedi ama üstündeki numaralardan anlayamaz mıyım?
8 8898 Üstün Açılış Hamlesi Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 3.864 Çözümler 52 Beğeniler 2.393 18 Mart 2025 #4 saydut dedi: İşlemci yine aynısı takılacak 9300h olarak o yüzden soruyorum zaten BIOS'a bakmak aklıma gelmedi ama üstündeki numaralardan anlayamaz mıyım? Genişletmek için tıkla... Aynı işlemciyi takacak ise bir şey değişmez. Üzerinde üretim yılı vesaire yazar ondan belki.
saydut dedi: İşlemci yine aynısı takılacak 9300h olarak o yüzden soruyorum zaten BIOS'a bakmak aklıma gelmedi ama üstündeki numaralardan anlayamaz mıyım? Genişletmek için tıkla... Aynı işlemciyi takacak ise bir şey değişmez. Üzerinde üretim yılı vesaire yazar ondan belki.
KS KS S saydut Başarılı İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 34 Makaleler 2 Çözümler 3 Beğeniler 29 18 Mart 2025 #5 8898 dedi: Aynı işlemciyi takacak ise bir şey değişmez. Üzerinde üretim yılı vesaire yazar ondan belki. Genişletmek için tıkla... Tamam işte bende onun için soruyorum attığım fotoğrafta işlemcinin üstündeki numaralar görünüyor oradan anlayamaz mıyım?
8898 dedi: Aynı işlemciyi takacak ise bir şey değişmez. Üzerinde üretim yılı vesaire yazar ondan belki. Genişletmek için tıkla... Tamam işte bende onun için soruyorum attığım fotoğrafta işlemcinin üstündeki numaralar görünüyor oradan anlayamaz mıyım?
8 8898 Üstün Açılış Hamlesi Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 3.864 Çözümler 52 Beğeniler 2.393 18 Mart 2025 #6 saydut dedi: Tamam işte bende onun için soruyorum attığım fotoğrafta işlemcinin üstündeki numaralar görünüyor oradan anlayamaz mıyım? Genişletmek için tıkla... Farklılık varsa anlarsın. 2. fotoğrafta nereyi çektiğin anlaşılmıyor.
saydut dedi: Tamam işte bende onun için soruyorum attığım fotoğrafta işlemcinin üstündeki numaralar görünüyor oradan anlayamaz mıyım? Genişletmek için tıkla... Farklılık varsa anlarsın. 2. fotoğrafta nereyi çektiğin anlaşılmıyor.
deadfellow Üstün Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 1.859 Çözümler 32 Beğeniler 2.331 18 Mart 2025 #7 Bu numaralar yeterli olur gibi.
Emrecngz Üstün Katılım 22 Ocak 2024 Mesajlar 1.026 Çözümler 6 Beğeniler 805 Yer Mersin 18 Mart 2025 #8 İşlemcinin 4 kenarında yapıştırıcı benzeri bir mühür var. Muhtemelen onu yeniden yapmaz ondan anlayabilirsin.
İşlemcinin 4 kenarında yapıştırıcı benzeri bir mühür var. Muhtemelen onu yeniden yapmaz ondan anlayabilirsin.