Laptop işlemcisi değişmiş mi?

saydut

Başarılı
Makaleler
2
Merhaba laptopumda kullandığım sıvı metalin akması sonucu tamirci işlemcinin değişeceğini ve bazı beslemelerinde hasar aldığını söyledi.

Eski işlemcimin resimlerini çektim işlemden önce.

Görselleri ekledim öncelikle sormak istediğim işlemcinin gerçekten değişip değişmediğini nasıl anlarım? Tamirci 4000TL talep etti.

BIOS'tan veya Sistem özelliklerinden görebilirsiniz işlemcinin değiştiğini. O kadar iyi işçiliği var mıdır bilemiyorum ama.

BIOS'tan veya sistem özelliklerinden görebilirsiniz işlemcinin değiştiğini. O kadar iyi işçiliği var mıdır bilemiyorum ama.

İşlemci yine aynısı takılacak 9300h olarak o yüzden soruyorum zaten BIOS'a bakmak aklıma gelmedi ama üstündeki numaralardan anlayamaz mıyım?

İşlemci yine aynısı takılacak 9300h olarak o yüzden soruyorum zaten BIOS'a bakmak aklıma gelmedi ama üstündeki numaralardan anlayamaz mıyım?

Aynı işlemciyi takacak ise bir şey değişmez. Üzerinde üretim yılı vesaire yazar ondan belki.

Aynı işlemciyi takacak ise bir şey değişmez. Üzerinde üretim yılı vesaire yazar ondan belki.

Tamam işte bende onun için soruyorum attığım fotoğrafta işlemcinin üstündeki numaralar görünüyor oradan anlayamaz mıyım?

Tamam işte bende onun için soruyorum attığım fotoğrafta işlemcinin üstündeki numaralar görünüyor oradan anlayamaz mıyım?

Farklılık varsa anlarsın.

2. fotoğrafta nereyi çektiğin anlaşılmıyor.

İşlemcinin 4 kenarında yapıştırıcı benzeri bir mühür var. Muhtemelen onu yeniden yapmaz ondan anlayabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…