Cengiz Uzman Katılım 1 Haziran 2025 Mesajlar 368 Çözümler 1 Beğeniler 153 12 Haziran 2025 #1 Tam laptopumu açacağım kasasında şöyle ağzı bozuk bir vida var. Lehimleme yöntemi dışında daha çok ev usulü yöntemler vererek anlatır mısınız, bunu nasıl çıkartabilirim?
Tam laptopumu açacağım kasasında şöyle ağzı bozuk bir vida var. Lehimleme yöntemi dışında daha çok ev usulü yöntemler vererek anlatır mısınız, bunu nasıl çıkartabilirim?
Çözüm Cengiz 7 Ağustos 2025 @Bandırmalı1965, evet hocam sıkıntıydı burada çıkartmak. Bilgisayarcıya götürdüm çıkarttı sıkıntı yok.
@Bandırmalı1965, evet hocam sıkıntıydı burada çıkartmak. Bilgisayarcıya götürdüm çıkarttı sıkıntı yok.
KS KS Cengiz Uzman Katılım 1 Haziran 2025 Mesajlar 368 Çözümler 1 Beğeniler 153 7 Ağustos 2025 #11 @Bandırmalı1965, evet hocam sıkıntıydı burada çıkartmak. Bilgisayarcıya götürdüm çıkarttı sıkıntı yok. Artı 0 Eksi Çözüm
@Bandırmalı1965, evet hocam sıkıntıydı burada çıkartmak. Bilgisayarcıya götürdüm çıkarttı sıkıntı yok.
Bandırmalı1965 Uzman Katılım 3 Mayıs 2025 Mesajlar 1.072 Çözümler 1 Beğeniler 688 Yer 𝐁𝐀𝐍𝐃𝐈𝐑𝐌𝐀 7 Ağustos 2025 #12 Cengiz dedi: @Bandırmalı1965, evet hocam sıkıntıydı burada çıkartmak. Bilgisayarcıya götürdüm çıkarttı sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Ben eğe ile kafasına çukur açmıştım ama müsait pozisyonda idi sizinki müsait pozisyonda da değilmiş hayırlı olsun hocam çözüldüyse. Artı 0 Eksi
Cengiz dedi: @Bandırmalı1965, evet hocam sıkıntıydı burada çıkartmak. Bilgisayarcıya götürdüm çıkarttı sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Ben eğe ile kafasına çukur açmıştım ama müsait pozisyonda idi sizinki müsait pozisyonda da değilmiş hayırlı olsun hocam çözüldüyse.