Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
GPU-Z üzerinde "Vendor" kısmından kontrol edilebiliyor. Yeni kasa Clevo'larda kapakta iki çizgi yok, klavyedeki harfler de ortalanmış.Windows içerisinden kontrol edilebiliyor mu diye sormuştum.
Emin olmamakla birlikte Tongfang'a benzettim klavye yapısını ancak arka kapak yapısı hiç Tongfang'ı andırmıyor.
ratak4235
Uzman
Yok.Arka kasada iki çizgi var ise muhtemelen clevo. Monster cihazlar en azından.
1- Clevo cihazlar artık iki çizgiye sahip değil. Bazı modelleri Tongfang'a daha çok benziyor.Arka kasada iki çizgi var ise muhtemelen clevo. Monster cihazlar en azından.
2- Cihaz Monster değilmiş.
ratak4235
Uzman
Monster demedim zaten.
Aynen dediğin kısımdan baktım quanta kasaymış.
Peki quanta control center indirsem calisir mi ?
@6737
GPU-Z üzerinde "vendor" kısmından kontrol edilebiliyor. Yeni kasa Clevo'larda kapakta iki çizgi yok, klavyedeki harfler de ortalanmış.
Aynen dediğin kısımdan baktım quanta kasaymış.
Peki quanta control center indirsem calisir mi ?
@6737
Son düzenleme:
Çalışabilme ihtimali var ancak sürücüsü bilgisayarını tanımayabileceği için (sürücülerin çoğu bir veya birkaç modele özgü olabiliyor) doğru sürücüyü bulman uğraştırıcı olabilir.Peki quanta control center indirsem çalışır mı? @wolf
ratak4235
Uzman
Çalışabilme ihtimali var ancak sürücüsü bilgisayarını tanımayabileceği için (sürücülerin çoğu bir veya birkaç modele özgü olabiliyor) doğru sürücüyü bulman uğraştırıcı olabilir.
Aslında Excalibur'un Control Center'i var ancak pek bir şey yok.
peki nereden indirebilirim link var mı
Quanta'nın sürücüleri herkese açık değil sanırım. Excalibur'un yazılımını Casper üzerinden indirebilirsiniz, Quanta yazılımının çok daha iyi olacağını sanmıyorum. Çoğu durumda bu tip satıcılar sadece logo ve isim değiştirip yeniden markalıyor yazılımları. Sürücü imzaları bile Quanta'ya ait Excalibur'un yazılımındaki (Ek 2). Hatta direkt ControlCenter.exe bile Quanta'ya ait (Ek 3).Aslında Excalibur'un Control Center'i var ancak pek bir şey yok.
peki nereden indirebilirim link var mı
Casper Driver İndirme | Casper
İş bilgisayarı veya oyun bilgisayarı driver indirme sayfasında bilgisayarınızdaki programların güncel sürücülerini ve güncellemelerini bulabilirsiniz.
O kadar kötü durmuyor bence. (Ek 1) İşinizi görüyorsa değiştirmenize pek gerek yok bence.
Dosya Ekleri
Son düzenleme:
ratak4235
Uzman
Bunu buldum ancak laptopum yok. Download Center | QCT- Quanta Cloud Technology
ratak4235
Uzman
Yok quanta