Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
GPU-Z üzerinde "Vendor" kısmından kontrol edilebiliyor. Yeni kasa Clevo'larda kapakta iki çizgi yok, klavyedeki harfler de ortalanmış.Windows içerisinden kontrol edilebiliyor mu diye sormuştum.
10031
Becerikli
- Makaleler
- 1
Burada oturup tahmin edeceğiz, hatta açlık oyunları tarzı bir eleme oyunu bile yapabiliriz tahminde yanılanlar için.
Kardeşim hangi model Monster laptopa sahip olup olmadığını bilmeden nasıl söyleyebiliriz?
Kardeşim hangi model Monster laptopa sahip olup olmadığını bilmeden nasıl söyleyebiliriz?
Kullanılan anakart vs. fark ediyor mu bilmiyorum. Ama dış kasadan belli oluyor zaten, çünkü farklı olan şey kasa.Windows içerisinden kontrol edilebiliyor mu diye sormuştum.
Buna bakabilirsiniz ancak Clevo Control Center yoksa büyük ihtimalle Tongfang'dır. Clevo Tongfang'a benzeyen kasalar da üretiyor. Modeli söylerseniz net bir yorum yapabiliriz.
techolay.net
Rehber: Monster Laptopların Kasaları Nasıl Anlaşılır?
Selamlar, bugün Monster laptoplarda bulunan kasalara değineceğim TONGFANG Resimde de gördüğünüz gibi arka taraf düzdür. Bu şekilde anlaşılır. Ortalama kalitedirler. F/P olarak tercih edilebilir. Clevo Arkasında 2 yeşil çizgi bulunur. Ayırt etme yolu budur. Berbat kalitedirler...
drmstafaa
Yetkin
GPU-Z üzerinde "Vendor" kısmından kontrol edilebiliyor. Yeni kasa Clevo'larda kapakta iki çizgi yok, klavyedeki harfler de ortalanmış.Windows içerisinden kontrol edilebiliyor mu diye sormuştum.
Kasa tasarımı ve klavye yapısı hiç Clevo'ya benzemiyor. Clevo'nun çoğu kasası per-key RGB backlight'a sahip yapıda değil. Arka kapağı da Clevo'ya benzemiyor.
ratak4235
Uzman
Nedir o zaman ?Kasa tasarımı ve klavye yapısı hiç Clevo'ya benzemiyor.
Arka kasada iki çizgi var ise muhtemelen clevo. Monster cihazlar en azından.Laptopun kasasının ne olduğu nasıl anlaşılır? Örneğin: Clevo, Tongfang.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
-
1.000 TL'ye kadar bilgisayar masası için ayak destek ünitesi önerisi
- Michael MYERS
Yeni mesajlar
-
-
Fiziksel hırsızlığa karşı BitLocker ve Tam Disk Şifreleme verileri nasıl korur?
- Hermione Jean Granger