Çözüldü Laptop kasasının Clevo veya Tongfang olduğu nasıl anlaşılır?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ratak4235
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    nasıl
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ratak4235

Uzman
Laptopun kasasının ne olduğu nasıl anlaşılır? Örneğin: Clevo, Tongfang.

Monster demedim zaten.

GPU-Z üzerinde "vendor" kısmından kontrol edilebiliyor. Yeni kasa Clevo'larda kapakta iki çizgi yok, klavyedeki harfler de ortalanmış.

Aynen dediğin kısımdan baktım quanta kasaymış.

Peki quanta control center indirsem calisir mi ?

@6737

Son düzenleme:
Peki quanta control center indirsem çalışır mı? @wolf
Çalışabilme ihtimali var ancak sürücüsü bilgisayarını tanımayabileceği için (sürücülerin çoğu bir veya birkaç modele özgü olabiliyor) doğru sürücüyü bulman uğraştırıcı olabilir.

Aslında Excalibur'un Control Center'i var ancak pek bir şey yok.

peki nereden indirebilirim link var mı

Aslında Excalibur'un Control Center'i var ancak pek bir şey yok.

peki nereden indirebilirim link var mı
Quanta'nın sürücüleri herkese açık değil sanırım. Excalibur'un yazılımını Casper üzerinden indirebilirsiniz, Quanta yazılımının çok daha iyi olacağını sanmıyorum. Çoğu durumda bu tip satıcılar sadece logo ve isim değiştirip yeniden markalıyor yazılımları. Sürücü imzaları bile Quanta'ya ait Excalibur'un yazılımındaki (Ek 2). Hatta direkt ControlCenter.exe bile Quanta'ya ait (Ek 3).

O kadar kötü durmuyor bence. (Ek 1) İşinizi görüyorsa değiştirmenize pek gerek yok bence.

Dosya Ekleri

• 1725579068281.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 87
  • 1725579298505.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 76
  • 1725579381920.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 75
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…