Driver'ını devredışı bırakabilirsiniz.

ps2_keyboard.gif

Aygıt yöneticisinde "Klavyeler" kısmı var. Oraya gidip dizüstü bilgisayarınla alakalı olan aygıtı silersen klavye devre dışı kalır. Geri getirmek istersen üstte bulunan "Donanım değişikliklerini tara" butonuna tıklayabilirsin.

Laptopta klavye devre dışı bırakmak basit bir işlem değil. (Tavsiye edilmez.)
Aşağıdaki videoyu dikkatle izlemenizi tavsiye ederim.
Aygıt yöneticisinden kaldırma/devre dışı bırakmanın işe yarayacağını sanmıyorum.
PC'yi her başlatmanızda tekrar yüklenecektir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şöyle garip istekleri hiçbir zaman anlamlandıramıyorum. Neden? Belki sisteme bir şey olacak, tüm USB soketleri çalışmayacak, klavyeyi kullanman gerekecek. Dursun, ne zararı var?
Aldığım klavyeyi laptop klavyesinin üzerine koyuyorum. Koymayınca uzak kalıyor ve gözüm görmüyor. Ancak klavyeyi üzerine koyduğumda haliyle altta ki laptop klavyesinin tuşları tıklıyor.

Aldığım klavyeyi laptop klavyesinin üzerine koyuyorum. Koymayınca uzak kalıyor ve gözüm görmüyor. Ancak klavyeyi üzerine koyduğumda haliyle altta ki laptop klavyesinin tuşları tıklıyor.
Önceki mesajımda bulunan videoda klavyenin nasıl devre dışı bırakılacağı ve sakıncaları anlatılıyor.
Klavyenin birkaç milimetre daha yukarıda olmasını ve tuşlara teması engelleyecek basit bir düzenek daha mantıklı olur.

Son düzenleyen: Moderatör: