Eşe dosta cihaz aldırmak, forumda millete akıl vermeye benzemez :D Olur da bir gün bir arkadaşınız sizden tavsiye isterse yerli markaları önerin. Her karşıt fikri de "şucu bucu" diye etiketlemekten vazgeçin.

@gen2 yok hocam, ben herhangi bir marka fanı değilim, sadece Türkiye merkezli markalar küresel markalarla aynı yerden cihaz tedarik etmesine rağmen neden bu kadar gömülüyor, onu merak etmiştim; onu da ortaya çıkarmış oldunuz :) .

Elimden geldiğince yine algıyı kırmaya çalışırım bu markalara karşı hocam; karşı taraf manipüle ederse uğraşmam zaten :)

Verdiğiniz detaylar için tekrardan teşekkür ederim hocam; yaşınız doğruysa benim iki katım sayılırsınız, kendimi bir an abimle konuşuyor gibi hissettim, sağ olun var olun 😇
Yok sana demedim zaten de etrafta cok var goruyorsundur zaten, sen de cok sag ol kardesim.

Eşe dosta cihaz aldırmak, forumda millete akıl vermeye benzemez :D Olur da bir gün bir arkadaşınız sizden tavsiye isterse yerli markaları önerin. Her karşıt fikri de "şucu bucu" diye etiketlemekten vazgeçin.

Biz kimseyi bir sıfatla itham etmiyoruz.

Fiyatı mantıklı olduğu ve sorunu olmadığı müddetçe gayet de öneririm.

Forumların çalışma yapısını da bana öğretmeyin, hem bu forumda hem de diğer forumlarda yıllarca bulundum. Defalarca hesap kapattığım için şu anki hesabım nedeniyle acemi - amatör görünüyor olabilirim.

Dilin yanmistir kapilirsin boyle dusuncelere kimseyi yerdigimiz yok, ozellikle lafim sana da degil daha genel konusuyordum. Insanlar papagan gibi bu forumlarda 2 kisi Casper kotu desin sabahlara kadar tekrar ederler.