Connor Kenway 2
Gelişen
Elimizden geldiğince destek olmaya çalışırız, laptop tarafında çok daha bilgili kişiler de var. Benim uzmanlık alanım AM5 platformu genel anlamıyla. Intel'i çok katmıyorum çünkü orada AM5'teki gibi 1t, 1:1 mod açılamıyor 1 DPC kart olmadan. Yüksek frekanslara 2t, 1:2 mod çıkarsan anlamlı, onu da normal kullanıcı yapamadığından forumda fark ettiysen hep AM5 sistemler üzerinden konular dönüyor. Laptopta @Bandırmalı1965 hocanın da desteğini almayı ihmal etme.
DDR5 için ama konuşmam gerekirse SO-DIMM'ya da udımm fark etmeksizin Hynix harici diğer modüllerde manuel tuning işlemi başarılı olamıyor. Senin becerebileceğin ya da bizim uzaktan destek olabileceğimiz tarzda değil diyeyim en azından. @Connor Kenway
Tamam hocam. RAM'ler belki Hynix'te olabilir. Pek sanmıyorum ama bilgi edindiğim zaman yazarım. Hem sana hem @Bandırmalı1965 hocama. Teşekkürler tekrardan iyi sosyaller.
@Ayhan Dönmez Hocam sormayı unuttum 10 dakka önce bende CPU-Z var ram bakmak için. Önerdiğiniz farklı uygulama var mıdır? Daha işlevli dediğiniz? Cpu-z genel olarak işlemci merkezli ya. Hatta anakart için de böyle bir uygulama varsa alabilirim sonuçları daha net atmak için. Varsa da alabilirim öneri.
Son düzenleme: