Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eğer laptop fanları yetersiz ise işe yarıyor. Benim gaming laptopım yok. 14" Ideapad 1 için işe yarıyor. Eğer laptopı havaya kaldırınca sıcaklıklar baya düşüyorsa soğutucu yerine sadece stand da alınabilir.
Nasıl bir şey aldığına göre ve kullanacağın laptop'a göre değişiyor örn core 9 275hx ve 5090 laptop var altında iyi bir laptop soğutucu var hem laptop fanları daha düşük devirde çalışıyor hemde daha serin test edildi aynı ortamda.
Ben gereksiz buluyorum. Cihazınız eskiye nazaran daha çok ısınıyor ise, sebebi termal yorgunluk ve macunun özelliğini yitirmesi, cihazın kirlenmesidir. Ha, vakum tarzı sogutmalar mevcut, onlar 10+ yaş cihazlarda biraz iş görüyor. Cihazın altını kaldırmak çok etkili yeni cihazlarda, veya hava ventilleri olan cihazlarda.