Detaylar
Kim cevapladı?Blackraven
Üstün
Hayır. Hatta laptop soğutucularının işe yaradığını dahi düşünmüyorum. Ona verilecek para ile PTM 7950 gibi kaliteli bir termal pad alınıp uygulanması daha sağlıklı sonuçlar verir.
- Makaleler
- 3
Gerek olmadığını siz de biliyorsunuz.
- Makaleler
- 1
Laptop modeliniz nedir?
Hayır. Hatta laptop soğutucularının işe yaradığını dahi düşünmüyorum. Ona verilecek para ile PTM 7950 gibi kaliteli bir termal pad alınıp uygulanması daha sağlıklı sonuçlar verir.
Galiba laptoptan laptoğa değişiyor işe yaraması soğtucum Casper laptopta işe yaraken ASUS laptopta işe yaramıyor
Acer nitro 16 rtx 4050 modeli
talongod
Yetkin
- Makaleler
- 5
Kullandığınız modele göre değişecektir. Plastik kasaya sahip, Monster gibi bir cihazınız varsa, dışını soğuttuğu için fayda edecektir. Öbür türlü gerek yok. Kendi kullandığım HP Victus 16'ya stant olması için aldım. Keşke fansız olanı alsaydım.
- Makaleler
- 1
Çok iyi. Gram gerek olduğunu düşünmüyorum. Nitro 5 olsa termal macun kalitesizliği yüzünden termal macun/pad değişin derdim. Ama bu modelin sıvı metali güzel. Kullanmanıza gerek yok.
talongod
Yetkin
- Makaleler
- 5
Cihazda sıvı metal bulunmakta. Zaten gerektiğince soğuk çalışacaktır. İlla almak istiyorsanız, fansız olan bir stand alabilirsiniz.
Cihazda sıvı metal bulunmakta. Zaten gerektiğince soğuk çalışacaktır. İlla almak istiyorsanız, fansız olan bir stant alabilirsiniz.
Zaten soğutucum var laptopun altında ama fanı çalıştırmıyorum sadece stant olarajk kullnıyorum
Yeni konular
-
-
-
-
-
Elektronik ASUS ROG Pelta kablosuz gaming kulaklık cashback ile 4.263 TL
- RapidLemming955
-
-