omeryılmaz5544
Çalışkan
HP Victus laptopu kendim temizlesem garanti ile ilgili bir sorun olur mu? Temizlik için garantiye vermek istemiyorum.
Hayır cihaz bozulmaz ise sorun yok. Ama bir hasar sorun olunca direkt para istiyorlar ve garanti dışı kalıyor dikkat edin.HP Victus laptopu kendim temizlesem garanti ile ilgili bir sorun olur mu? Temizlik için garantiye vermek istemiyorum.
Eğer macun değiştirme gibi detaylı işlemlerden bahsediyorsanız evet garanti dışı kalır. Kasayı açmış ve bileşenleri çıkartmış oluyorsunuz. Sadece toz ve RAM temizliği gibi faktörler garantiyi etkilemez.
Hocam HP'yi arayıp macun değişimi işlemi yapmak istiyorum dedim ve hasar vermediğiniz sürece sorun yok dediler. Araştırıp teyit edebilirsiniz.
Ya da konu sahibi arkadaş cihazının model numarasını verip 444 8 121 arayabilir.
İlginç, normalde bir bilgisayarın iç bileşenlerini sökmek/takmak/değiştirmek cihazı garanti dışı bırakır. Bence de sorsun bakalım, konuyu güncelleriz.
Hocam öyle bir şey yok, yapacağınız herhangi bir upgrade garanti dışı kalmaz.Eğer RAM takviyesi, termal macun/pad değişimi gibi temizlikler ise evet kalır ama normal tozunu almak istiyorsan kalmaz.