Selam. Laptopu garantisi var mı? Eğer garantisi var ise başka bir yerden laptopu içini açtığında ve macun gibi işlemler yaparsa garanti gidiyor diye biliyorum.

Eğer macun değiştirme gibi detaylı işlemlerden bahsediyorsanız evet garanti dışı kalır. Kasayı açmış ve bileşenleri çıkartmış oluyorsunuz. Sadece toz ve RAM temizliği gibi faktörler garantiyi etkilemez.

Hocam HP'yi arayıp macun değişimi işlemi yapmak istiyorum dedim ve hasar vermediğiniz sürece sorun yok dediler. Araştırıp teyit edebilirsiniz.

Ya da konu sahibi arkadaş cihazının model numarasını verip 444 8 121 arayabilir.

Hocam HP'yi arayıp macun değişimi işlemi yapmak istiyorum dedim ve hasar vermediğiniz sürece sorun yok dediler. Araştırıp teyit edebilirsiniz.

Ya da konu sahibi arkadaş cihazının model numarasını verip 444 8 121 arayabilir.

İlginç, normalde bir bilgisayarın iç bileşenlerini sökmek/takmak/değiştirmek cihazı garanti dışı bırakır. Bence de sorsun bakalım, konuyu güncelleriz.

İlginç, normalde bir bilgisayarın iç bileşenlerini sökmek/takmak/değiştirmek cihazı garanti dışı bırakır. Bence de sorsun bakalım, konuyu güncelleriz.

Her marka izin vermiyor evet ama HP'nin bdh servisi zaten kötü. Orada yapılan bakım ile 1 haftaya kalmaz pump out olur. Serviste çalışan bir abim vardı hatta, servisin kötü olduğunu kısa bir süre çalışıp çıktığını söyledi. HP ile ilgileniyordu.

Eğer RAM takviyesi, termal macun/pad değişimi gibi temizlikler ise evet kalır ama normal tozunu almak istiyorsan kalmaz.
Hocam öyle bir şey yok, yapacağınız herhangi bir upgrade garanti dışı kalmaz.
Temizlik konusu her firma aynı işlemiyor maalesef, bazıları dert etmezken bazıları elinde patlatır. Tavsiyem servise sorman.

Naçizane tavsiyem garantisi olan cihazi acmayin, sebebi ise bir ariza cikarsa icini acmissin kisa devre yapmis vs. diye bahane uretebilirler ve laptop kadar para talep ederler tamir icin. Mevzu bilip bilmemek degil.