yusufumm07 57

Üstün
Selam arkadaşlar, güç seçenekleri ayarlı olduğu halde uyku moduna geçmiyor. Gece uyuyup kalıyorum, kendi kendine kapanıyordu şimdi açık kalıyor. Nasıl düzeltebilirim?

Ekran görüntüsü 2024-12-18 232712.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayarlarınız normal görünüyor..
Malum Windows 11 de tonla bug ve sıkıntı çıkıyor..

Süre bitmeden son mesajımı buraya ekleme gereği duydum.
'' Ek bilgi verme gereği hissettim.
Resimde eklemiş olduğunuz ayarlar'da sorun olmama ihtimali çok yüksek.
O halde neden kapanmıyor derseniz cevabı şu = Bazı uygulamaların çalışıyor vaziyette olması o ayarları işlevsiz kılabilir.
Örnek : Bir media playera müzik listesi veya video listesi atmış iseniz media player kuvvetle muhtemel Windows'un o kapanma işlevini etkisiz kılar.
Zaten ben de aslında bu yüzden yıllardır yukarıda eklediğim şekilde kullanıyordum. (Her zaman PC açık uyurum) ''

Otomatik kapamayı zamanlayabilirsiniz. Zamanlama sonunda kapanmasını istemediğiniz durumlarda kapanmayı iptal edebilirsiniz.
Ben yıllardır bu şekilde kullanıyorum.
Aşağıdaki resimde bulunan yapıyı ben hazırladım.
Kullanmak istersiniz belki diye şu anda terabox hesabıma upload ettim.
PC otomatik kapatma veya iptal etme.webp

Son düzenleme:
Ayarlarınız normal görünüyor..
Malum Windows 11 de tonla bug ve sıkıntı çıkıyor..

Otomatik kapamayı zamanlayabilirsiniz. Zamanlama sonunda kapanmasını istemediğiniz durumlarda kapanmayı iptal edebilirsiniz.
Ben yıllardır bu şekilde kullanıyorum.
Aşağıdaki resimde bulunan yapıyı ben hazırladım.
Kullanmak istersiniz belki diye şu anda terabox hesabıma upload ettim.
Eki Görüntüle 108418
Bunu nasıl yapacağım pek anlamadım?

Linke tıklayıp zipi indirin.
Klasör içinde bulunan
1h= 1 saat anlamına geliyor... 2h 3h 4h saat..
En altta bulunan 15 dakika ve 30 dakika.

Zipli klasörü zipsiz normal hale getirin, Kaç saat sonra kapanmasını istiyor iseniz ona tıklayacaksınız.
Ayarladığınız kapanmayı iptal etmek isterseniz == shutdown iptal..

Son düzenleme:
Linke tıklayıp zipi indirin.
Klasör içinde bulunan
1h= 1 saat anlamına geliyor... 2h 3h 4h saat..
En altta bulunan 15 dakika ve 30 dakika.

Zipli klasörü zipsiz normal hale getirin, Kaç saat sonra kapanmasını istiyor iseniz ona tıklayacaksınız.
Ayarladığınız kapanmayı iptal etmek isterseniz == shutdown iptal..
Teşekkür ederim

Ek bilgi verme gereği hissettim.
Resimde eklemiş olduğunuz Ayarlar'da sorun olmama ihtimali çok yüksek.
O halde neden kapanmıyor derseniz cevabı şu = Bazı uygulamaların çalışıyor vaziyette olması o ayarları işlevsiz kılabilir.
Örnek: Bir Media playera müzik listesi veya video listesi atmış iseniz Media Player kuvvetle muhtemel Windows'un o kapanma işlevini etkisiz kılar.

Zaten ben de aslında bu yüzden yıllardır yukarıda eklediğim şekilde kullanıyordum. (Her zaman PC açık uyurum)

Son düzenleyen: Moderatör:
Ek bilgi verme gereği hissettim.
Resimde eklemiş olduğunuz Ayarlar'da sorun olmama ihtimali çok yüksek.
Örnek: Bir Media playera müzik listesi veya video listesi atmış iseniz Media Player kuvvetle muhtemel Windows'un o kapanma işlevini etkisiz kılar.

Zaten ben de aslında bu yüzden yıllardır yukarıda eklediğim şekilde kullanıyordum. (Her zaman PC açık uyurum)
Valla görev yöneticisinden baktım Whatsapp acık ama anlamadım yani.

@dolob gönderdiğiniz şey ile arkadaşın istediği şeyin alakası yok sizinki belirli bir süre sonra bilgisayarı kapatmıyor mu? Arkadaşın devamlı bir şeye ihtiyacı var.
Arkadaş uyuyup kaldığında bilgisayar açık kalmasın istiyor. Bunun dışında bir amacı yok.
Konu sahibi sizin alaka bile kuramadığınız bir içeriği neden sorununa çözüm olarak görmüş ki?
Garip!
Var mı bir teoriniz veya farklı bir çözümünüz? :)