Laptopa dökülen çay sorun çıkarır mı?

Ben zamanında kullanıcı hatasından dolayı fiyat sormuştum 15k olan laptopa 21700 TL istemişlerdi. Yüksek fiyat çekeceklerdir.

25-35 arası para istiyorlar çok saçma siz son durumda ne yaptınız.

Olay olduktan sonra oksitlenmesin diye vermek zorunda kaldım merak ettiğim şey durumu daha da kötüleştirdi mi mahalle tamircisi güvenmiyorum zaten.

Salı akşamı verdim, bu güne kadar bir kere arayıp haber etmedi. Zaten bu akşam ben gittim, konuştum. Bir yeri yapıyorum, diğer yer patlıyor. Pazartesi iade edeceğim dedi. Ne yapmam lazım deyince de, başka birini götür, belki onda parça vardır, yapabilir dedi. Anlamadım zaten.

25-35 arası para istiyorlar çok saçma siz son durumda ne yaptınız.
Ben arkadaşımdan dolayı bozdurmuştum tabii ki o aralar öğrenci olduğum için hurda fiyatına vermiştim. (O zamanlar ağır azar işitmiştim)

Ben arkadaşımdan dolayı bozdurmuştum tabii ki o aralar öğrenci olduğum için hurda fiyatına vermiştim. (o zamanlar ağır azar işitmiştim)

Olmazsa hurda parasına satacağıma çerçevelettiririm daha iyi. Galiba yeni bir laptop almam en mantıklısı.

Olmazsa hurda parasına satacağıma çerçevelettiririm daha iyi. Galiba yeni bir laptop almam en mantıklısı.
Ben bedavadan biraz pahalıya satıp laptop almıştım. O zamanlar da takas falan derken hiç ettik. Gittiği yere kadar kullanın sonra parça parça satarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…