Öküz 53
Başarılı
- Cihaz
- MSI Katana A17 B13VGK (RTX4070)
Beyler şöyle bir durum var. Laptopun sesi ilk yıllar güzeldi ama sonradan GG Sonar ve Nahimic yükledikçe güncelledikçe ses kalitesi oldukça düştü. Nahimici komple kaldırınca da yüksek seste cızırtı azalsa da frekanstan mıdır nedir biraz bir şey dinleyeyim başım ağarıyor. Yani hoparlörün sesi yüksek ve kaliteli gelse bu konuyu açmazdım düzeltmek için yapay zekadan yardım isteyince Nahimic'i kaldır GG Sonar tek kalsın dedi ama onu yapınca da durum değişmedi. Komple tüm ses sürücülerini kaldırıp sıfırdan yükleme yapmak da oldukça yorucu aklıma şöyle bir bfikir geldi;
Hani şu 2+1 Subwoofer li hoparlörlerden alsam daha iyi olmaz mı? Laptop hoparlöründen her anlamda daha iyi değiller mi?
Laptop sağımda olduğu için ses konumu çok kötü sağdan geliyor ve zaten vantilatörün sesi hoparlörü biraz baskılıyor. Sesi iyice yükseltmek zorunda kalıyorum bu sefer baş ağırtan kalitesiz arada bir cızırtılı sese mahkum kalıyorum. Sizce hoparlörü düzeltmek için uğraşmalı mıyım? DÜzelir mi? (GG Sonar kullanmak zorundayım) Veya bu topa girmeyip 2+1'i alıp Tam karşıma monitörün sağ ve soluna koyup yüksek ve kaliteli sesin tadını mı çıkarmalıyım?
Gerçekten karar veremedim ne yapayım dostlar?
Hani şu 2+1 Subwoofer li hoparlörlerden alsam daha iyi olmaz mı? Laptop hoparlöründen her anlamda daha iyi değiller mi?
Laptop sağımda olduğu için ses konumu çok kötü sağdan geliyor ve zaten vantilatörün sesi hoparlörü biraz baskılıyor. Sesi iyice yükseltmek zorunda kalıyorum bu sefer baş ağırtan kalitesiz arada bir cızırtılı sese mahkum kalıyorum. Sizce hoparlörü düzeltmek için uğraşmalı mıyım? DÜzelir mi? (GG Sonar kullanmak zorundayım) Veya bu topa girmeyip 2+1'i alıp Tam karşıma monitörün sağ ve soluna koyup yüksek ve kaliteli sesin tadını mı çıkarmalıyım?
Gerçekten karar veremedim ne yapayım dostlar?