Yani şöyle basit bir 500TL lik kablo ile komple mevzu değişiyor buna da şimdi vakıf olmam peki :LOL: bildiğin kablo yahu ses kartını içinde nereye sıkıştırmışlar hani koyacak yer de yok ki. Küçücük şey koca ses işleme yükünü anakarttan alıp kendi yapıyor çok acayip iş.

Bununla kullanmam şart o zaman? Anakarttaki ses çakışmaları sonucundaki bozuk sesi bu kablo ile yaptığım bağlantı %100 düzeltir mi?

Anladım. O eski modelden bile memnunsan yeniler o zaman çok daha kullanışlıdır şu an fikrim harici hoparlör almaya doğru kaydı. Tabii +DAC ile birlikte onu da yeni öğrendim bu konuyu açmam ile. Sesi %100'e getirince cızırtı oluyor mu hiç?

Onu misalen attım eğer net alacağım dersem ayrı konu açarım Z533'ler bir tık pahalı. Şu DAC muhabbeti hakkında bilgin var mı? Bazı yüksek seviye DAC'ların fiyatları hoparlörden de pahalı. Yani nasıl bir kombo yapsam acaba :unsure:

DAC konusunu hiç bilmiyorum hocam.
Bende de bayağı eski 2+1 Creative SBS370 marka hoparlör var masaüstü kullanıyorum ben tek bir jack bağlantısı var onu da anakartın yeşil ses çıkışına taktım öyle kullanıyorum.
Hatta bende Z533 alsam mı diye düşünüyorum arkadaşımda vardı Z533 bassları bayağı güzeldi şu an Z906 kullanıyor dehşet ama onlarda kronik amfi yanması sorunu var bir kere garantiye göndermişti.