Laptopa harici hoparlör takmak mantıklı mı?

DAC konusunu hiç bilmiyorum hocam.
Bende de bayağı eski 2+1 Creative SBS370 marka hoparlör var masaüstü kullanıyorum ben tek bir jack bağlantısı var onu da anakartın yeşil ses çıkışına taktım öyle kullanıyorum.
Hatta bende Z533 alsam mı diye düşünüyorum arkadaşımda vardı Z533 bassları bayağı güzeldi şu an Z906 kullanıyor dehşet ama onlarda kronik amfi yanması sorunu var bir kere garantiye göndermişti.

Dac falan satın almanıza gerek yok, aux kablosu ile bağlayın, kullanın. Ses farkı gece ile gündüz gibi olacaktır.

Dac falan satın almanıza gerek yok, aux kablosu ile bağlayın, kullanın. Ses farkı gece ile gündüz gibi olacaktır.
Nasıl olacak o be reis anakarttaki sürücüden memnun değilim diyorum. Yani en ktü USB li kendinden DAC lı hoparlör olsa eyvallah diyeceğim.

Nasıl olacak o be reis anakarttaki sürücüden memnun değilim diyorum. Yani en ktü USB li kendinden DAC lı hoparlör olsa eyvallah diyeceğim.
Anakartınızda bulunan ses sürücüsünden memnun olmama sebebiniz nedir? DAC satın almak sizin senaryonuzda bir katkı sağlayamayacak, stüdyo kulaklığı beslemek gibi bir amacınız yoksa bir anlamı yok. Ses farkı hissedeceğinizi de sanmıyorum; zira satın alacağınız hoparlör D Class dijital amfili bir cihaz, bilgisayardan giren ses sinyalini kendi içerisinde filtreleyecek. Çok eski bir anakarta sahip değilseniz, alacağınız ses o cihazın potansiyeli için yeterli olur

Anakartınızda bulunan ses sürücüsünden memnun olmama sebebiniz nedir?
Nahimic yazılımı ile GG Sonar çakışıyor çıkan sesler tuhaf bir baş ağrısı yapıyor. Nahimic'i komple devre dışı bırakınca da seste cızırdama ve kalite düşüşü oldu sanki yıllar öncesinde kullandığımız ses bombaları gibi patlak patlak cızırtılı çıkıyor ses. Kısaca laptoptaki çöp hoparlörlere tahammül edemiyorum hep Arctis9 la kullanıyorum ama bu sıcaklarda da terletiyor. Şöyle güzel bir hoparlör alacağım gibi duruyor tam karşıma koymalık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…