Laptopa SD kart nasıl takılabilir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan eymensari
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 211

eymensari

Başarılı
SD kartımdaki fotoğrafları laptopuma atacaktım. Laptopun yanında böyle bir yer, var bence burası SD girişi ama ne yaptıysam çıkaramadım. Bastırdıkça daha da içine göçtü. Burayı nasıl açabilirim?

Bazı laptoplar da o yuva boş bırakılıyor veya tutan yay çıkmış ondan tutmuyor olabilir. Aygıt Yöneticisi'nden SD kart okuyucu gözüküyor mu bir kontrol et.

Bazı laptoplar da o yuva boş bırakılıyor veya tutan yay çıkmış ondan tutmuyor olabilir. Aygıt Yöneticisi'nden SD kart okuyucu gözüküyor mu bir kontrol et.
Orası doğrudan SD kartın takılabilmesi için adaptör yuvası olarak ayarlanmış.

Oraya büyük SD kartlar giriyor.

Büyük SD kart denmiyor zaten SD kart deniyor. Bizim halk MicroSD'ye SD kart dediği için karışıklık olabiliyor

Orası doğrudan SD kartın takılabilmesi için adaptör yuvası olarak ayarlanmış.

SD kart için ayarlanmış*. MicroSD kart takmak istiyorsan dönüştürücü kullanırsın hocam.

Adaptörden kastım dönüştürücü zaten hocam, ilk mesajımda da onu attım fark ettiyseniz.

Farkındayım fakat bana cevap yazdığınız için yazdım. Arkadaş MicroSD değil SD kart yazmış ayrıca genelde MicroSD de o yuva bastıkça içeri göçmez direk kart içerde kalır SD kart da ise yay olmadığından oraya yavaş yavaş girer ve geri gelme olayı da olmaz diye SD kart olarak yorum yaptım. MicroSD kart denseydi bende dönüştürücü derdim.

İkimiz de aynı söylüyoruz ama farklı yoldan söylediğimiz için karmaşa çıktı o zaman hocam.

İkimiz de aynı söylüyoruz ama farklı yoldan söylediğimiz için karmaşa çıktı o zaman hocam.

Ben aslında farklı bir duruma değindim eğer Micro değil normal SD kart ile bu durum oluyorsa dediğim gibi ya yuva da okuyucu yok ya da yay sistemi kırık ve SD kart geri gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…