SD kartımdaki fotoğrafları laptopuma atacaktım. Laptopun yanında böyle bir yer, var bence burası SD girişi ama ne yaptıysam çıkaramadım. Bastırdıkça daha da içine göçtü. Burayı nasıl açabilirim?
SD kartımdaki fotoğrafları laptopuma atacaktım. Laptopun yanında böyle bir yer, var bence burası SD girişi ama ne yaptıysam çıkaramadım. Bastırdıkça daha da içine göçtü. Burayı nasıl açabilirim?
Bazı laptoplar da o yuva boş bırakılıyor veya tutan yay çıkmış ondan tutmuyor olabilir. Aygıt Yöneticisi'nden SD kart okuyucu gözüküyor mu bir kontrol et.
Bazı laptoplar da o yuva boş bırakılıyor veya tutan yay çıkmış ondan tutmuyor olabilir. Aygıt Yöneticisi'nden SD kart okuyucu gözüküyor mu bir kontrol et.
Farkındayım fakat bana cevap yazdığınız için yazdım. Arkadaş MicroSD değil SD kart yazmış ayrıca genelde MicroSD de o yuva bastıkça içeri göçmez direk kart içerde kalır SD kart da ise yay olmadığından oraya yavaş yavaş girer ve geri gelme olayı da olmaz diye SD kart olarak yorum yaptım. MicroSD kart denseydi bende dönüştürücü derdim.
Farkındayım fakat bana cevap yazdığınız için yazdım. Arkadaş MicroSD değil SD kart yazmış ayrıca bastıkça içeri göçmez direk kart içerde kalır diye SD kart olarak yorum yaptım. MicroSD kart denseydi bende dönüştürücü derdim.
Ben aslında farklı bir duruma değindim eğer Micro değil normal SD kart ile bu durum oluyorsa dediğim gibi ya yuva da okuyucu yok ya da yay sistemi kırık ve SD kart geri gelmiyor.