Detaylar
Kim cevapladı?SF26
Üstün
https://www.akakce.com/hafiza-karti/en-ucuz-ropcomp-micro-sd-sd-kart-adaptoru-fiyati,1004046932.html bunun gibi ürünlere ihtiyacınız var.
- Makaleler
- 62
Oraya büyük SD kartlar giriyor. USB portu gibi orası, direkt kartı takıyorsun. Bir yerden açmıyorsun. Küçükler girmez içine. Bastırmayın o yüzden.
erdym
Üstün
SD kartımdaki fotoğrafları laptopuma atacaktım. Laptopun yanında böyle bir yer, var bence burası SD girişi ama ne yaptıysam çıkaramadım. Bastırdıkça daha da içine göçtü. Burayı nasıl açabilirim?
Eki Görüntüle 194586
Bazı laptoplar da o yuva boş bırakılıyor veya tutan yay çıkmış ondan tutmuyor olabilir. Aygıt Yöneticisi'nden SD kart okuyucu gözüküyor mu bir kontrol et.
SF26
Üstün
Orası doğrudan SD kartın takılabilmesi için adaptör yuvası olarak ayarlanmış.Bazı laptoplar da o yuva boş bırakılıyor veya tutan yay çıkmış ondan tutmuyor olabilir. Aygıt Yöneticisi'nden SD kart okuyucu gözüküyor mu bir kontrol et.
erdym
Üstün
Büyük SD kart denmiyor zaten SD kart deniyor. Bizim halk MicroSD'ye SD kart dediği için karışıklık olabiliyor
Orası doğrudan SD kartın takılabilmesi için adaptör yuvası olarak ayarlanmış.
SD kart için ayarlanmış*. MicroSD kart takmak istiyorsan dönüştürücü kullanırsın hocam.
SF26
Üstün
Adaptörden kastım dönüştürücü zaten hocam, ilk mesajımda da onu attım fark ettiyseniz.SD kart için ayarlanmış*. MicroSD kart takmak istiyorsan dönüştürücü kullanırsın hocam.
erdym
Üstün
Adaptörden kastım dönüştürücü zaten hocam, ilk mesajımda da onu attım fark ettiyseniz.
Farkındayım fakat bana cevap yazdığınız için yazdım. Arkadaş MicroSD değil SD kart yazmış ayrıca genelde MicroSD de o yuva bastıkça içeri göçmez direk kart içerde kalır SD kart da ise yay olmadığından oraya yavaş yavaş girer ve geri gelme olayı da olmaz diye SD kart olarak yorum yaptım. MicroSD kart denseydi bende dönüştürücü derdim.
SF26
Üstün
İkimiz de aynı söylüyoruz ama farklı yoldan söylediğimiz için karmaşa çıktı o zaman hocam.Farkındayım fakat bana cevap yazdığınız için yazdım. Arkadaş MicroSD değil SD kart yazmış ayrıca bastıkça içeri göçmez direk kart içerde kalır diye SD kart olarak yorum yaptım. MicroSD kart denseydi bende dönüştürücü derdim.
erdym
Üstün
İkimiz de aynı söylüyoruz ama farklı yoldan söylediğimiz için karmaşa çıktı o zaman hocam.
Ben aslında farklı bir duruma değindim eğer Micro değil normal SD kart ile bu durum oluyorsa dediğim gibi ya yuva da okuyucu yok ya da yay sistemi kırık ve SD kart geri gelmiyor.
Yeni konular
-
-
-
-
-
Sisteme GTX 1660 Super takınca ekran donma ve BIOS'a atma sorunu
- Murathan_2311
-