SD kartımdaki fotoğrafları laptopuma atacaktım. Laptopun yanında böyle bir yer, var bence burası SD girişi ama ne yaptıysam çıkaramadım. Bastırdıkça daha da içine göçtü. Burayı nasıl açabilirim?
Telefonumda MicroSD kart takılı ben bunu SD kart dönüştürcüye takıp laptopuma takmak istiyorum. Fakat orada kartın girebileceği bir yer yok. Deliği kapatan plastik bir parça var ve çıkmıyor.
Telefonumda MicroSD kart takılı ben bunu SD kart dönüştürcüye takıp laptopuma takmak istiyorum. Fakat orada kartın girebileceği bir yer yok. Deliği kapatan plastik bir parça var ve çıkmıyor.
Aygıt yöneticisinde SD kart okuyucu gözüküyor mu? Ayrıca laptop modeli nedir? Bazı üreticiler her modele aynı kasayı yaptığından dolayı olmayan modellerde kapatabiliyor.
Aygıt yöneticisinde SD kart okuyucu gözüküyor mu? Ayrıca laptop modeli nedir? Bazı üreticiler her modele aynı kasayı yaptığından dolayı olmayan modellerde kapatabiliyor.
Detaylı inceledim ve orada gerçekten de SD kart girişi mevcut.
Bir kullanıcının paylaştığı görselde ucundaki plastik yeri çıkarmış yani o SD kart şeklinde bir koruyucu. Plastik koruyucuyu iğne benzeri bir şeyle çıkarmayı dener misin?