Laptopa şekerli çay döküldü, ne yapılmalı?

kaanbey 2

Uzman
Selamlar, dün laptopa çay döküldü. İçini açtığımda çay lekesi vs. yoktu fakat tuşların bir kısmı temizlememe rağmen hala çatır çatır ediyor. Bilgisayar şu an çalışıyor, sıcaklıkta sorun yok. Sıkıntı olur mu ve garantisi gitmiş midir? MediaMarkt'tan alırken cihaz koruması almıştık. Kullanmaya devam edersem sıkıntı oluşamaz, değil mi? Laptop: HP Victus 15 Fa2018Nt.

Garantisi gitmiş olabilir çünkü sizin hatanız. Klavyede bir tuşa dokununca çalışmama durumu var mı?

Bilgisayar bozulur mu? İçini açtım çay lekesi falan yoktu.

Sakın çalıştırmayın neden çalıştırıyorsunuz? Parçalara zarar verme ihtimaliniz çok yüksek direkt gidip aldığınız yere durumu anlatın.

Sakın çalıştırmayın neden çalıştırıyorsunuz? Parçalara zarar verme ihtimaliniz çok yüksek direkt gidip aldığınız yere durumu anlatın.
hocam dün oldu içini açıp temizledim fakat çay lekesi falan gelmemişti çalışıyor zaten.

hocam dün oldu içini açıp temizledim fakat çay lekesi falan gelmemişti çalışıyor zaten.
Koca bir bardak çay mı döktünüz yoksa azıcık mı döküldü ? Yinede asla çalıştırılmamalı elektronik sonuçta akım ve voltajla çalışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…