Selamlar, dün laptopa çay döküldü. İçini açtığımda çay lekesi vs. yoktu fakat tuşların bir kısmı temizlememe rağmen hala çatır çatır ediyor. Bilgisayar şu an çalışıyor, sıcaklıkta sorun yok. Sıkıntı olur mu ve garantisi gitmiş midir? MediaMarkt'tan alırken cihaz koruması almıştık. Kullanmaya devam edersem sıkıntı oluşamaz, değil mi? Laptop: HP Victus 15 Fa2018Nt.
Detaylar
Kim cevapladı?RamKokusuSeven 48
Üstün
- Makaleler
- 1
Garantisi gitmiş olabilir çünkü sizin hatanız. Klavyede bir tuşa dokununca çalışmama durumu var mı?Selamlar, dün laptopa çay döküldü. İçini açtığımda çay lekesi vs. yoktu fakat tuşların bir kısmı temizlememe rağmen hala çatır çatır ediyor. Bilgisayar şu an çalışıyor, sıcaklıkta sorun yok. Sıkıntı olur mu ve garantisi gitmiş midir? MediaMarkt'tan alırken cihaz koruması almıştık. Kullanmaya devam edersem sıkıntı oluşamaz, değil mi? Laptop: HP Victus 15 Fa2018Nt.
Yok hayır, cihaz çalışıyor; tuşlarda falan problem yok. Sert basma, kendine basma falan yok.Garantisi gitmiş olabilir çünkü sizin hatanız. Klavyede bir tuşa dokununca çalışmama durumu var mı?
RamKokusuSeven 48
Üstün
- Makaleler
- 1
Yani dediğim gibi garanti gitmiş olabilir. Bir sorun olabilir tabii ama şu an bir şey gözükmüyor.Yok hayır, cihaz çalışıyor; tuşlarda falan problem yok. Sert basma, kendine basma falan yok.
Bilgisayar bozulurmu? içini açtım çay lekesi falan yoktu.Yani dediğim gibi garanti gitmiş olabilir. Bir sorun olabilir tabii ama şu an bir şey gözükmüyor.
XXXTentacion 3
Becerikli
- Makaleler
- 1
Bilgisayar bozulur mu? İçini açtım çay lekesi falan yoktu.
Sakın çalıştırmayın neden çalıştırıyorsunuz? Parçalara zarar verme ihtimaliniz çok yüksek direkt gidip aldığınız yere durumu anlatın.
hocam dün oldu içini açıp temizledim fakat çay lekesi falan gelmemişti çalışıyor zaten.Sakın çalıştırmayın neden çalıştırıyorsunuz? Parçalara zarar verme ihtimaliniz çok yüksek direkt gidip aldığınız yere durumu anlatın.
XXXTentacion 3
Becerikli
- Makaleler
- 1
Koca bir bardak çay mı döktünüz yoksa azıcık mı döküldü ? Yinede asla çalıştırılmamalı elektronik sonuçta akım ve voltajla çalışıyor.hocam dün oldu içini açıp temizledim fakat çay lekesi falan gelmemişti çalışıyor zaten.
- Makaleler
- 25
Her ne olursa olsun sıvı tahliyesi yapılıp kalıntıları temizlenmeden cihazı kullanmak...
RamKokusuSeven 48
Üstün
- Makaleler
- 1
Yani bozulacağını düşünmüyorum tabii.Bilgisayar bozulurmu? içini açtım çay lekesi falan yoktu.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
Elektronik Lenovo Legion M410 kablosuz mouse 699 TL
- Fırsat Ekibi
-
-