Detaylar
Kim cevapladı?Asily 18
Üstün
Doğru uygulanmamıştır, doğru uygulansaydı belirgin şekilde fark olmalıydı. Yada aldığınız liquid metal gerçekten kalitesizdir.Samsung NO300E5C laptopuma az önce kendim aldığım liquid metali bilgisayarcıya bakım için götürdüm ve şu anda sıcaklıklara baktığımda bir değişiklik göremiyorum. Ayrıca bilgisayarcı liquid metali beğenmediğini söyledi.
Doğru uygulanmamıştır, doğru uygulansaydı belirgin şekilde fark olmalıydı. Ya da aldığınız Liquid metal gerçekten kalitesizdir.
Ekte aldığım Liquid metal
Dosya Ekleri
Asily 18
Üstün
Ürün araştırmalarıma göre çok iyi bir ürün. Nasıl beğenmemiş anlamadım.
Forumlarda falan övmüşler, eğer orijinal ise en iyilerinden.
Ürün araştırmalarıma göre çok iyi bir ürün. Nasıl beğenmemiş anlamadım.
Forumlarda falan övmüşler, eğer orijinal ise en iyilerinden.
Vallahi bende beğenmedim sıcaklıklarda hiçbir değişiklik olmadı ya da zaman mı gerekiyor yerine oturması için
Asily 18
Üstün
Oturma süresi gibi bir şey yok, düzgün yapamamıştır diye düşünüyorum.Vallahi bende beğenmedim sıcaklıklarda hiçbir değişiklik olmadı ya da zaman mı gerekiyor yerine oturması için
Oturma süresi gibi bir şey yok, düzgün yapamamıştır diye düşünüyorum.
Peki sizce ne kadar düşmesi gerekirdi laptopta Intel i3 2430 işlemci var ekran kartı dahili Intel HD Graphics
Oturma süresi gibi bir şey yok, düzgün yapamamıştır diye düşünüyorum.
Ben beğenmedim bir daha ki için en iyi termal macun önerir misin?
Asily 18
Üstün
10-15 derece düşmeliydi öyle bir bilgisayar için.Peki sizce ne kadar düşmesi gerekirdi laptopta Intel i3 2430 işlemci var ekran kartı dahili Intel HD Graphics
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Elektronik İncehesap Gecenin Yıldızı 23:00'te sürpriz 1 TB NVMe M.2 SSD indirimi
- Niccolo Machiavelli