Arctic önerenlere... Her ne kadar markayı sevsem de macunu kötü arkadaş.
ID Cooling Frost X25 ya da Thermalright TF7 falan al, bunlar az daha zorlasa derz dolgu olacak macunlar, pump out yapmaz.
PTM7950 de bakabilirsin.

Arctic önerenlere... Her ne kadar markayı sevsem de macunu kötü arkadaş.
ID-Cooling frost X25 ya da Thermalright TF7 falan al, bunlar az daha zorlasa derz dolgu olacak macunlar, pump out yapmaz.
PTM7950 de bakabilirsin.

PTM7950 aldım hocam gelmesini bekliyorum sorunum çözülmezse dediklerinize bakacağım teşekkürler.

Termal macun önerisi konularında hep söylüyor bazı üyeler kryonaut pump out yapıyor diye. Bende yıllardır kullanıyorum yok öyle bir şey. MX4-6'dan da kat kat daha iyi onlarıda kullanmıştım zamanında.
Kat kat daha iyi falan değil abartıp, yanlış bilgi yaymayın kendi kullandığınızı öveceğim diye. Aralarında oynasa oynasa 3-4 derece oynar o da maksimum. Yapılan testlerde o kadar fark bile yok. Masaüstü işlemcilerde pump out yapmaz. GPU'ya uygularsan yapabilir. Masaüstü demiş geçmişsin de hangi bileşen olduğunu hiç belirtmemişsin gördüğüm kadarıyla, yanlış bir yaklaşım.

PTM7950 alınmış zaten. En az 5 yıl rahatını sürersiniz düzenli tozunu alırsa içini açıp. Ömürlük bir ürün neredeyse. @efeeeb

Şu konuyu da inceleyebilirsiniz bilgi edinmek için. Ürünü alanlara anlatmıştık.

Laptop'a Kryonaut önerip KS'nin PTM7950 mesajına beğenmedim atmak... bunlara hiç gerek yok gerçekten. Öneriniz yapılmadı diye kinlenmenize gerek yok. Yavaş yavaş doğrulara ulaştıkça farkları daha iyi anlarsınız. İyi forumlar.

Kat kat daha iyi falan değil abartıp, yanlış bilgi yaymayın kendi kullandığınızı öveceğim diye. Aralarında oynasa oynasa 3-4 derece oynar o da maksimum. Yapılan testlerde o kadar fark bile yok. Masaüstü işlemcilerde pump out yapmaz. GPU'ya uygularsan yapabilir. Masaüstü demiş geçmişsin de hangi bileşen olduğunu hiç belirtmemişsin gördüğüm kadarıyla, yanlış bir yaklaşım.

PTM7950 alınmış zaten. En az 5 yıl rahatını sürersiniz düzenli tozunu alırsa içini açıp. Ömürlük bir ürün neredeyse. @efeeeb

Şu konuyu da inceleyebilirsiniz bilgi edinmek için. Ürünü alanlara anlatmıştık.

Laptopa Kryonaut önerip Ks'nin PTM7950 mesajına beğenmedim atmak... Bunlara hiç gerek yok gerçekten. Öneriniz yapılmadı diye kinlenmenize gerek yok. Yavaş yavaş doğrulara ulaştıkça farkları daha iyi anlarsınız. İyi sosyaller.

Hocam PTM aldım bir haftadir kullanıyorum sorun yok ama biraz fazla ısınıyor ekran kartı 90 islemcide maksimum 95 gördüm.