Laptopumda 3050 Ti 4 GB model ekran kartı bulunmakta ancak oyunlarda her zaman 30W çektiği için Sifu oynarken drop yaşıyorum. Ekran kartının tam güç çalışması için ne yapabilirim?
Son düzenleyen: Moderatör:
Yok hocam termal macun yenilesemde 60w çekmiyor.NVIDIA kontrol panelinde bununla ilgili bir ayar olması lazım. Kontrol edebilir misin? Bir de BIOS ve sürücü güncellemeleri yapın. Termal macun yenileyin, laptopun bakımını yapın. Bunlarda performansı etkileyecektir.
İlk resimde koyduğunuz ekran resmi Nvidia App'ten mi? Ben şuan onu kullanmıyorum.Eki Görüntüle 119021
Eki Görüntüle 119022
Eki Görüntüle 119023
Bu üçünü aktifleştirin. Ek olarak Laptop markasını belirtmemişsiniz, profilinizdeki Victus'u kullandığınızı varsayarak Omen Gaming Hub tarafını da gönderdim.
Söylemeden geçmeyeyim, Victus 16'ın çoğu laptopunda MUX ayarı da vardı, Omen Gaming Hub üzerinde Graphics Switcher sayfası varsa Discrete tarafını seçip yeniden başlatın.
NVIDIA denetim masasında da var bu. Ayrıca oyun yüksek watt gerektirmiyor olabilir, GPU kullanımına bakın.Yok hocam termal macun yenilesemde 60w çekmiyor.
İlk resimde koyduğunuz ekran resmi Nvidia App'ten mi? Ben şuan onu kullanmıyorum.
GPU kullanımı %80'in altına düşmüyordu. Peki drop problemini nasıl çözebilirim?NVIDIA denetim masasında da var bu. Ayrıca oyun yüksek watt gerektirmiyor olabilir, GPU kullanımına bakın.