Laptopun ağ sürücüleri Microsoft Xbox topluluk desteği yüzünden bozuldu

5707

Başarılı
Makaleler
4
Biliyorsunuz mesai içerisinde yetkili Microsoft ekibi varken bunun dışında İngilizce dili merkezli community desteği var. Ben de Xbox'ta X80070422 tarzında hata aldım bunu ilettim. Bana Wi-Fi sıfırla dedi. Yaptıktan sonra sürücüler gitti. Tekrar bağlanmaya çalıştım bu kez bağlanmadı. Sorun gider yaptım internet gerek. USB Wi-Fi bağdaştırıcısını aldım okumadı PC. USB'deki Fedora'yı kurdum. İnanılmaz bir şey Microsoft'un hataları. Redhat bile okuyor Wi-Fi bağdaştırıcısını.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows'un “sorun gider” sistemi işe yarar ancak kablolu internete bağlayın. USB, Ethernet vs.

Bunu bana önceden söylemedi bile. Ben de bir gün içinde 2 kez sistem geri yükleme noktasına dönünce sinirden tekrar yapmak istemedim. Fedora ile devam ediyorum.

Windows'a dönmeyi düşünürseniz yardımcı olurum. Geçmiş olsun hocam.

PC'yi tarayıcı için kullandığımdan ihtiyaç duymuyorum teşekkür ederim. Linux özelleştirmekte uğtraştırıyormuş ama. Özelleştirmeden kullanıyorum henüz.

@Afterbyte, denenebilir ancak dediğim gibi Windows kullanmıyorum artık çünkü tek nedeni ağ değildi boş boş çöktü gün içinde 2 kere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…