Bugün masamdaki örümceği kovmaya çalışırken laptopumun Bluetooth girişine kaçtı. Olaydan beri 1-2 saat geçti, şu anlık bir şey olmadı ama ileride ne olur bilmiyorum. Yapabileceğim bir şey var mı? Bu bilgi işe yarar mı bilmiyorum ama Acer Nitro 5 kullanıyorum.
Bugün masamdaki örümceği kovmaya çalışırken laptopumun Bluetooth girişine kaçtı. Olaydan beri 1-2 saat geçti, şu anlık bir şey olmadı ama ileride ne olur bilmiyorum. Yapabileceğim bir şey var mı? Bu bilgi işe yarar mı bilmiyorum ama Acer Nitro 5 kullanıyorum.
Pek bir şey olacağını düşünmüyorum fakat temizlemek istiyorsan, laptopun arka vidalarını sök ve dikkatlice kapağı çıkar. Sonra görünürde bir şey var mı bak, eğer varsa batarya soketini dikkatlice sök ve fırça yardımıyla cihazın üstünden geç.
Bir şey olmaz. İçeride ölür zaten. Küçük bir ev örümceği ise elektronik bileşenlere zarar vermez. Vücudu da kısa devre oluşturacak kadar iletken değildir.
Şimdi fanları kapatıyorsun ve Forza Horizon 6 giriyorsun ve 3 saat oynayıp GPU sıcaklığını 80-90 derecelerde tutmaya çalışıyorsun. Örümceğin yaşama şansı kalmaz ve yumurtlama ihtimali yüzde sıfır olur. 90 derecede yaşayabilen yumurta görmedim hiç.
Şimdi fanları kapatıyorsun ve Forza Horizon 6 giriyorsun ve 3 saat oynayıp GPU sıcaklığını 80-90 derecelerde tutmaya çalışıyorsun. Örümceğin yaşama şansı kalmaz ve yumurtlama ihtimali yüzde sıfır olur. 90 derecede yaşayabilen yumurta görmedim hiç.
İşlemciler 100 derecelere çıkabiliyor. Ekran kartı için 90 fazla ama kısa süreli birşey olmaz. Bencede yan örümcek yan de 1 2 saat turbo modda oyun oyna.