Bugün masamdaki örümceği kovmaya çalışırken laptopumun Bluetooth girişine kaçtı. Olaydan beri 1-2 saat geçti, şu anlık bir şey olmadı ama ileride ne olur bilmiyorum. Yapabileceğim bir şey var mı? Bu bilgi işe yarar mı bilmiyorum ama Acer Nitro 5 kullanıyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?DexterMorganBey 73
Uzman
Çıkıp çıkmadığını bilmiyorsanız bilgisayarın içini açıp baksanız iyi olur çünkü orada ölür veya yumurtlarsa falan bayağı sıkıntı olur.
ElonXMusk 59
Üstün
- Makaleler
- 1
Bir şey olacağını pek düşünmüyorum ben.Bugün masamdaki örümceği kovmaya çalışırken laptopumun Bluetooth girişine kaçtı. Olaydan beri 1-2 saat geçti, şu anlık bir şey olmadı ama ileride ne olur bilmiyorum. Yapabileceğim bir şey var mı? Bu bilgi işe yarar mı bilmiyorum ama Acer Nitro 5 kullanıyorum.
desire doue 25
Becerikli
Büyük değilse bir şey olmaz, fana girer çıkar veya ısıdan ölür. Sen uyurken de girebilirdi ve haberin olmazdı.
Pek bir şey olacağını düşünmüyorum fakat temizlemek istiyorsan, laptopun arka vidalarını sök ve dikkatlice kapağı çıkar. Sonra görünürde bir şey var mı bak, eğer varsa batarya soketini dikkatlice sök ve fırça yardımıyla cihazın üstünden geç.
Bir şey olmaz. İçeride ölür zaten. Küçük bir ev örümceği ise elektronik bileşenlere zarar vermez. Vücudu da kısa devre oluşturacak kadar iletken değildir.Bugün masamdaki örümceği kovmaya çalışırken laptopumun Bluetooth girişine kaçtı. Olaydan beri 1-2 saat geçti, şu anlık bir şey olmadı ama ileride ne olur bilmiyorum. Yapabileceğim bir şey var mı? Bu bilgi işe yarar mı bilmiyorum ama Acer Nitro 5 kullanıyorum.
THE KEROXEA 14
Üstün
Şimdi fanları kapatıyorsun ve Forza Horizon 6 giriyorsun ve 3 saat oynayıp GPU sıcaklığını 80-90 derecelerde tutmaya çalışıyorsun. Örümceğin yaşama şansı kalmaz ve yumurtlama ihtimali yüzde sıfır olur. 90 derecede yaşayabilen yumurta görmedim hiç.
Bronzen 30
Üstün
Aynen 3 saatte patlamazsa bilgisayar iyidir.Şimdi fanları kapatıyorsun ve Forza Horizon 6 giriyorsun ve 3 saat oynayıp GPU sıcaklığını 80-90 derecelerde tutmaya çalışıyorsun. Örümceğin yaşama şansı kalmaz ve yumurtlama ihtimali yüzde sıfır olur. 90 derecede yaşayabilen yumurta görmedim hiç.
Uyuyan Sincap 92
Bilgin
İşlemciler 100 derecelere çıkabiliyor. Ekran kartı için 90 fazla ama kısa süreli birşey olmaz. Bencede yan örümcek yan de 1 2 saat turbo modda oyun oyna.